USD 39.45 39.78
  • USD 39.45 39.78
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кліп української співачки визнали еротикою і пропагандою фашизму. ВІДЕО

5 Лютого 2011 16:24
Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі визнала кліп Ти і я української співачки Єви Браун еротичним і таким, що пропагує фашизм.

Таке рішення ухвалила комісія на засіданні 3 лютого, - пише Кореспондент.

Спочатку члени комісії підтримали висновки експертів і визнали кліп української співачки Наталії Ляцкіх (псевдонім - Єва Браун) еротичним.

Після перегляду відеокліпу члени НЕК також були одностайні в тому, що він пропагує фашизм та неофашизм.

За словами експертів, текст пісні "Ти і я" не містить ознак пропаганди нацизму і не є аморальним.

Однак у відеокліпі артисти постають перед глядачами в уніформах СС. Обидві головні діючі особи зображені у званні штандартенфюрера СС, однак зображення свастики відсутнє.

Члени НЕК вважають, що автори "використовували у кліпі приховану романтизацію нацистів", що свідчить про їх низьку культуру і аморальність.

Народний депутат від Партії Регіонів Вадим Колесніченко, який поскаржився НЕК на кліп Єви Браун, подякував членам комісії за таке рішення.

Він вважає, що цей кліп від першої до останньої секунди є пропагандою фашизму.

"Я не ханжа, але те, що я побачив в кліпі, який, до речі, транслювався у вечірній час по телебаченню, це неповага до тих, хто воював з фашистами. Потрібно раз і назавжди сказати "ні" фашизму в Україні", - сказав він.

Довідково:

Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі знаходиться в процесі ліквідації у зв'язку з адміністративною реформою, ініційованою Президентом України Віктора Януковича 9 грудня 2010 року.

За словами міністра юстиції Олександра Лавриновича, процес ліквідації державного органу триває до трьох місяців, а поки вона не завершена, структура працює в звичайному режимі
.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Волиняка Показати IP 5 Лютого 2011 17:38
На дибу сучку...
Петрович Показати IP 5 Лютого 2011 18:06
Разом з Волинякою!
Петрович Показати IP 5 Лютого 2011 18:09
Разом з Волинякою! Поспішність і категоричність висновків від недалекого розуму!
Urla Показати IP 5 Лютого 2011 18:18
Нічого українського, нащадки Молотова-Ріббентропа.
АННІ Показати IP 5 Лютого 2011 18:47
А мені сподобалось... Ніякої пропаганди нацизму я там не побачила. Кому не зрозуміло - пісня про кохання!!!
FANTOMAS - ГРЕК (потерял пароль) Показати IP 5 Лютого 2011 20:36
Полная дурня. При чем здесь фашисты и атрибутика Рейха? Кто - то подсказал "фишку" , а недоумки сняли. Пока живы люди , которые видели дула парабеллумов , направленные в них , не стоило бы играть в эти ролевые игры. Тем более , что никакой художественной ценности я тут не рассмотрел. Вспомнился глупый клип Павла Зиброва с Анастасией Волочковой (он потом год выплачивал долги и переругался со всеми спонсорами - инвесторами) - вместо Волочковой можно было вставить Лужкова или Ляшко - на содержание клипа это бы не повлияло. Показанные в клипе "фашисты" (особенно за роялем)- я вас умоляю ...Певица (забыл фамилие) поет - как я печатаю одним пальцем. Очередная гламурная попытка сделать "красиво". Для создателей клипа фашисты - это такие чуваки , которые в черных прикидах - прикинь ? Хотя не исключено , что кто - то из них смотрел "Гибель богов" Лукино Висконти - видео сделано "по мотивам" . Правда , бездарно и бессовестно.
забужан Показати IP 5 Лютого 2011 21:01
Браво регіонали, хоч якийсь толк від вас, заборонили російський кліп! Щодо "фашизму" то СС були Охоронними Загонами Націонал-соціалістичної робітничої партії Німеччини і до фаші жодного стосунку не мають. Вчіть історію!
Ладомир до забужан Показати IP 6 Лютого 2011 01:50
по якому автору вчити історію?
жежерун Показати IP 5 Лютого 2011 22:39
...о так! СС - це були такі сентиментальні німецькі вояки, які тільки те і робили, що захищали бюргерські чесноти від варварів. Щось на кшалт Армії Спасіння.
ЛітРедактор Показати IP 6 Лютого 2011 00:22
Саме псевдо - ЄВА БРАУН - вже "попахує" німцюрами...ФЕРШТЕЙН, про що я??))
ТБ Показати IP 6 Лютого 2011 11:26
В нас такого лайна повно - всі ФМ радіостанції крутять і телебачення. Невже є попит на це лайно? Коли заборонять ці москальські пісні кінець-кінців?
дуст Показати IP 6 Лютого 2011 12:41
Роздайте всім волинянам по парабелуму - тоді буде не по барабану!
VSC Показати IP 6 Лютого 2011 12:42
Старый маразматик Колисниченко что-то увидел в дешевом клипе, а старые маразматики из комиссии Костицкого резво взяли под козырек. Мне никогда не нравилась попса, не понравилась и эта очередная попсучка. Но, где здесь пропаганда? По сценарию клипа, девушка-агент выполняет задание по ликвидации офицера. Тогда почему не запретили к показу "17 мгновений весны"? Там тоже фашисты предстают умными и красивыми. Очередной бред и маразм. Мне смешно.
Стрийко Показати IP 7 Лютого 2011 09:26
Ви нічого не зрозуміли. Прадзюсер цієї пєвічки заплатив Колесніченку за те, щоб той роздув скандал з кліпом. Як наслідок - всі обговорюють кліп нікому не потрібної нездари а половина населення запам'ятали її ім'я. Всьо чьотко!
Сергій до Стрийко Показати IP 7 Лютого 2011 18:54
В тточку(хіба може не платив,а через когось намікнув).А тому придуроку Колесніченку тільки дай припити фашизм до чогось українського.
M Показати IP 7 Лютого 2011 17:03
Кліп - звичайна комерція. Фашизму там стільки ж, скільки в звичайному російському фільмі про війну, навіть менше. За еротикою він порівняно із збоченими кліпами Ledy Gaga - просто дитяча забавка.
Павло Показати IP 8 Лютого 2011 09:22
В котре дана комісія (НЕК) довела, що це купка маразматиків! Особливо мені згадується їхня заборона на одну з серій South park де вони побачили елементи порнографії! Про таке можуть казати тільки недолугі люди оскільки самі герої даного серіалу навіть на людей не схожі!
Spaceman Показати IP 8 Лютого 2011 09:48
Купка старих пердунів-маразматиків буде вирішувати що є добре, а що погано? Не смішіть мене. Справжні фашисти - це Партія Регіонів. Своїми "покращеннями" вони в мирний час зменшують населення України такими темпами, шо Гітлер в гробу перевертається із заздрощів.
Нона Показати IP 8 Лютого 2011 09:56
Кліп - повна фігня, дешево і нецікаво...
Гицель Показати IP 8 Лютого 2011 11:32
"Кліп української співачки..." - вона така українська, як і Табачники

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus