USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Кіно у Луцьку: Волинь зустрічає зірку психологічного трилеру

6 Квітня 2015 13:36
У Луцьк приїде зірка першого українського психологічного трилеру. Так, 13 квітня о 19.00 у кінотеатрі «Premier City» відбудеться урочистий допрем’єрний показ повнометражного українського фільму "Смертельно живий". Презентувати фільм до Луцька приїде особисто головний герой фільму, актор Олександр Герелес.

Фільм «Смертельно Живий», кажуть організатори, знятий у кращих європейських традиціях жанру психологічний трилер, драма, детектив. Це один з найочікуваніших та інтригуючих українських фільмів 2015 року. На початку лютого "Смертельно Живий" презентовано на 65-му Берлінському міжнародному кінофестивалі в рамках Європейського кіноринку, на якому трилер отримав добрі відгуки.

Сюжет трилеру «Смертельно Живий» обертається навколо містичних пророцтв, які протягом трьох років отримує через SMS відомий український письменник на ім’я Семен. І як би не діяв головний герой фільму, повідомлення з невідомого номеру неодмінно збуваються. Всі спроби знайти автора пророцтв закінчуються повним провалом. Семен продовжує жити відносно спокійним життям доти, поки йому не надходить чергове повідомлення…

Режисер, актор та сценарист фільму «Смертельно Живий» - Максим Стецков ("Дивні люди", "Старий пес", "Чарлі") – один із 10 найперспективніших молодих режисерів України» згыдно з версією українського представництва Європейської кіноасоціації NISI MASA та Міжнародної федерації кіноклубів. Ролі у «Смертельно Живому» виконали такі талановиті актори як Вікторія Варлей, Олександр Герелес, Максим Стецков, В'ячеслав Довженко, Михайло Кришталь, Олег Примогенов та інші.



Програма заходів, присвячених виходу фільму “Смертельно живий” 13 квітня:
- о 19.00 у кінотеатрі «Premier City»відбудеться урочистий допрем’єрний показ повнометражного українського фільму.

Програма: фотосесія та автографсесія із зіркою фільму, смачний сюрприз від спонсору показу TM Snekkin, допрем’єрний показ фільму. Кожен глядач зможе особисто поставити зірці питання.
Квитки на показ можна придбати у касах кінотеатру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анатоль_ Показати IP 6 Квітня 2015 13:46
білети почьом?
** Показати IP 6 Квітня 2015 16:16
шикарно!
кіноманКА Показати IP 6 Квітня 2015 17:40
Скільки не цікавилась тут-ніхто не скаже, СКІЛЬКИ коштують квитки.
CineMatograph Показати IP 6 Квітня 2015 20:04
Постер до фільму говорить сам за себе: переглянути цей фільм і застрелитись!:) Реклама є реклама, а фільм туфта!
Зірка до CineMatograph Показати IP 6 Квітня 2015 20:22
А ви що його бачили, що городите таке?)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus