USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Молодь Луцька пускала в небо ліхтарі. ФОТО. ВІДЕО

18 Липня 2011 09:55
Кількасот молодих людей зібралось 17 липня на Замковій площі Луцька, аби запустити в нічне небо вогняні ліхтарики зі своїми бажаннями.

Такі паперові конструкції у формі сердець та куполів потрібно було розкласти, підпалити та відпустити вгору, пише «Молодіжний портал Волині».

Подібна акція проводиться у Луцьку вдруге, але цього разу її відвідало більше людей.

Нагадаємо, вперше такий захід відбувся в Луцьку цьогоріч взимку.

Починаючи з 20 вечора переважно молоді люди почали збиратися на Замковій площі, де організатори дійства продавали вогняні ліхтарики. Їхня вартість коливалася від 35 до 90 гривень. Ліхтарики можна було придбати у формі різнокольорових куполів або сердець.

Більшість відвідувачів дізналися про акцію через інтернет.

«Мене сюди запросив друг, який побачив інформацію про цю подію в соціальній мережі. Тоді я до кінця не розумів суті того, що відбуватиметься, але прийшов побачити на власні очі і мені дуже сподобалось, хочу ще!», – розповідає відвідувач заходу Олексій.

До слова, у інтернеті свої плани відвідати запуск вогняних ліхтариків підтвердило більше тисячі людей.

Протягом двох годин люд чекав 22.00, аби стало темно, і всі запустили ліхтарі одночасно.

За цей час усі охочі маркерами писали послання в небо. Здебільшого це були зізнання у коханні, побажання та підписи на кшталт «тут був я».




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Max Freeman Показати IP 19 Липня 2011 19:11
А как высоко может улететь такой фонарик? С самолетом он не может "встретиться"? Или в лес залететь? Идея очень прикольная и красивая, но у меня сомнения насчет её безопасности...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus