USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Невідомі знімки відомих людей. ФОТО

2 Квітня 2013 10:00
Рідкісні фотографії відомих людей, на яких відображені дивовижні моменти їх життя.
Знаменитості, яких ми звикли бачити на екрані або на глянцевих журнальних фотографіях, які роблять з них небожителів, поза всього цього галасу навколо них - звичайні люди, - інформує Adme.ru.

Хоча в це іноді важко повірити, але колись вони теж починали свій шлях, складний або не дуже, у них теж є емоції, вони були юні і безпосередні, займалися не тим, чим хотілося б, програвали, знову підіймалися, але в якийсь момент все відбувалося найкращим чином - і тепер їх імена знає весь світ.

Ми вирішили зібрати фотографії відомих людей, зроблені у часи їхньої молодості і в невимушеній обстановці, які відкрили б нам іншу сторону їх особистості, позбавлену лиску і винятковості. І пам'ятайте, у кожній фотографії є історія.

Марлен Дітріх цілує руку Костянтину Паустовському, 1963 рік. Актриса перейнялася прочитаною в юності розповіддю письменника «Телеграма», і з тих пір довго плекала мрію поцілувати руку, яка його написала.

2004 рік. Переделкіно. Квентін Тарантіно на могилі Бориса Пастернака - свого літературного кумира з самого дитинства

Сальвадор Далі з домашнім мурахоїдом виходить з метро, 1969 рік. Мало хто знає, але вихованця ексцентричного художника був гігантський мурахоїд. Далі часто вигулював свого екзотичного друга на золотому повідку по вулицях Парижа і брав на світські прийоми, тримаючи його на плечі.

Девід Боуї - біля радянського поїзда, 1973 рік. Культовий персонаж західної культури здійснив безпрецедентний на ті часи вчинок - проїхав через весь Радянський Союз з Находки в Москву за вісімнадцять днів в купе звичайного вагона.

Альфред Хічкок, керуючий левом під час зйомки легендарної заставки студії Metro-Goldwyn-Mayer, 1958 рік.

Культурист Шон Коннері. Фотографії, зроблені на конкурсі бодібілдерів в 1953 році.

Річард Гір, 1978 рік. Фотограф Херб Рітц зробив цей портрет свого близького друга, початківця і нікому невідомого тоді актора - Річарда Гіра. Знімок був зроблений в Каліфорнії, у їх автомобіля прокололося колесо. Вони заїхали в придорожній сервіс з метою його поміняти.

Пабло Пікассо у ванній. Знімок Девіса Девід Дугласа, близького друга художника і єдиного його фотолітописця. «Ти фотографуєш, я пишу картини - такий був у нас розподіл праці. Він ніколи мені не позував, але й не забракував жодного знімка і не забороняв зйомки».

Юна Елізабет Тейлор купає собаку.

Арнольд Шварцнеггер та балет.

Ернест Хемінгуей штовхає бляшану банку.

Мадонні 18 років, Детройт, 1976 рік.

Молодий Леонардо ді Капріо зображує Чарлі Чапліна.

Обнімаються Мерилін Монро і президент США Джон Кеннеді.

Група Beatles в 1957 році: Джорджу Харрісону 14 років, Джону Леннону 16 років і Пол Маккартні в 15 річному віці.

Елвіс Преслі дає автограф на голові хлопчика.

Принцеса Діана і Джон Траволта танцюють у Білому Домі в 1985 році.

Джонні Депп і Кейт Мосс.

Боб Марлей грає у футбол перед концертом.

Ернесто Че Гевара п'є напій мате через трубочку-бомбилью.

Курт Кобейн під час арешту

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Перехожий Показати IP 2 Квітня 2013 10:17
Дуже хороша підбірка фото! Дякую
Руслана Показати IP 2 Квітня 2013 13:43
Клас!!!
Михайло Показати IP 2 Квітня 2013 15:40
Молодці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus