USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Один день у цирку: мачо, тигри та бабуїни на поні . ФОТОРЕПОРТАЖ

4 Жовтня 2013 08:23
Приборкання «великих кішок», «літаючі» хлопці та ведмеді на велосипедах. Усе це Волинські Новини мали змогу побачити під час прем'єри епатажного шоу «Vivat!», що у цирку «Кобзов».

Про цирк, опалювальний сезон і вбиральню

До слова, у цирку – як і в усьому Луцьку, опалювальний сезон іще не розпочався. Тож усередині самого шапіто панувала «арктична негода» – навіть гарячий чай не рятував від лютого холоду. Також гостро постало питання із туалетом. Ні, «нужник» там був, утім, до нього за 15-хвилинний антракт дістатися зась – до вбиральні вилаштувались «кілометрові» черги.

Чому я більше не боюсь клоунів

Шоу розпочали два веселі клоуни. Зізнаюсь, із дитинства мене лякали дядьки у рудих перуках з посмішкою від вуха до вуха. Але ці були геть не страшні, навіть симпатичні. Клоуни постійно спілкувалися з публікою, ба, навіть навчили гостей танцювати «танець, що до вподоби самому королю». Хоча кремезного дядечка, який нерухомо спостерігав за дійством, залучити до танцю веселунам так і не вдалось – вони не змоги зрушити його з місця.



Карнавал у Луцьку

Далі на арену «випурхнули» дівчатка-метелики, які власним виглядом нагадували танцівниць із карнавалу в Бразилії. Одразу з’явився живий блиск в очах сильної статі, відповідно, дехто із прекрасної половини зали заштурхали своїх партнерів «під ребро», мовляв, нічого на кралечок задивлятися.




Та далі – більше! Виступ «гумової дівчини» Тетяни Білової вразив абсолютно усіх. Навіть малеча затамувала подих, аби помилуватися надзвичайною гнучкістю артистки.




Про бабуїна, що їздить на поні краще, ніж ловить предмети

На цьому лірична частина виступу закінчилась і на арену вискочила мавпа на поні. Скажу відверто, роль жокея бабуїнові вдалася добре. А ось м’ячики та пластикові кілечка мавпочки ловили через одне. Біда у тому, що приборкувачі тварин почали «загравати» з публікою, пропонуючи охочим кинути м’яч тваринці, аби продемонструвати, як вправно та його ловить. І, може б мавпочка і впіймала, якби глядачі кидали хоча б у її напрямку.




Окрема тема – «повітряні танцівниці на простирадлах». Такі точно не злякалися б стрибнути з парашутом. Та й грації і майстерності панянкам не бракує, однак, я не упевнена, що їхні костюми із «соковито-блискучим фронтом» підходять для шоу, на якому присутні дітки.



Опісля на сцені знову з’явилися клоуни. На цей раз на мініатюрному велосипеді. Довелось довго ламати мозок, як же їм вдається «скласти» довжелезні кінцівки на такого маленького двоколісного друга.



Раз у рік і рушниця може вистрілити

Але то були лише «квіточки»! Далі власні таланти продемонстрував велотріаліст Ян Соколовський. От чого-чого, а майстерності цьому хлопцеві не бракує! Він ухитрявся перескакувати через п’ятьох симпатичних дівчат, а ті й «вусом не повели» - лежали собі та посміхались. Хай там як, але на місці парубка, якому екстремал приземлявся майже між ноги, я би так не сміялась – один раз в рік і рушниця стріляє.





Ведмеді та балалайки

Потім на арену вивели «символ Росії» (ні, це не моя думка, так колись говорив знайомий американець) – ведмедя. Косолапий ходив на двох, наче людина. А ще - танцював на м’ячеві (сумніваюсь, що люди так уміють).




Ох, а кому дійсно вдалось закрутити голову усім присутнім дівчатам, так це «нащадку Дедала та Ікара» Віктору Поліщуку. Під самісіньким куполом цирку хлопчина творив справжнісіньке диво. І усе це без жодної страховки.




Про гарячого італійця та великих мурчиків

На зміну повітряному гімнасту на арену вийшов справжнісінький «мачо» – дресирувальник тигрів та левів італієць Мануель-Олександр Фаріна. Захоплює подих від хоробрості чорнявого сміливця - і до танцю з тигром гожий, голову в пащеку лева – без проблем. Особисто я не завжди з хом’яком налагодити стосунки можу, а тут – беззаперечна дисципліна «великих кішок».




Неабияке захоплення викликала і «богиня переодягання» Тетяна Кобзова. Якби я так уміла, точно ніколи б не запізнювалась на роботу.




А ось це – геть не те, що ви подумали. На фото – «мертвий» бугай, якого переміг маленький матадор. І стирчить із нього імпровізований меч.



Та, на жаль, будь-яке свято коли-небудь закінчується. «А знаєте, хто король? Король – це глядач», - сказав клоун і під пісню «Віват, король, віват!» циркова трупа попрощалась із гостями. Виступ артистів змусив зал аплодувати стоячи. Все-таки, хороша штука, цирк…





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus