USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Психологічні ігри на асоціації грали лучани у вихідні. ФОТО

12 Серпня 2013 07:01
Творче заняття із арт-терапії «Мандала гармонії із кольорового піску» у Луцьку організували за стародавньою індійською традицією, інформують організатори заходу.
У повідомленні йдеться, що мандала – коло, в яке вписуються різноманітні фігури. Слово «мандала» походить із Древньої Індії і означає «священне коло». Виявляється кожного разу перед будівництвом храму індійські монахи створювали величезну мандалу із піску. Це займало у них близько місяця часу, а потім вони в одну мить змітали цей пісок і висипали у річку, щоб показати швидкоплинність життя.


На майстер-класі учасники також створили мандали із кольорового піску – для цього вони у межах кола означили контури геометричних фігур за допомогою піску, висипавши його на клей. Після цього учасники розмістили свої мандали у залі і написали на окремих аркушах відгуки про творіння один одного. Таким чином кожен дізнався про те, як його сприймають інші і які ресурси у нього є.
Ведуча майстер-класу, Ольга Созонік – арт-терапевт, тренер програм особистісного розвитку, обласної громадської організації «Корпорація щастя» розповіла про значення фігур у колі, особливість їх розміщення.

На завершення учасники грали в психологічну гру на асоціації – з набору карт із картинками. Бажаючі грати, вибирали слово, яке асоціюється із зображенням. Інші ж учасники мали вгадати, яку саме картинку загадав учасник. Це допомогло молодим людям в ігровій формі спробувати відчути іншу особу, зрозуміти її стиль мислення та бачення світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus