USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Питання пошуковим системам: що сниться лучанам

10 Червня 2013 11:31
Судячи з запитів, які лучани надсилають пошуковим системам, їх неабияк турбують питання снів. А, власне, таких, у яких завжди є їжа.

Так, щомісяця мешканці України надсилають пошуковим системам понад мільйона запитів, а мешканці Західної України — понад 50 тисяч запитів, які так чи інакше пов'язані зі снами. Найчастіший із них — [сонник]. Він входить до сотні найпопулярніших запитів українців разом із соціальними мережами та інтернет-сервісами. А іноді дістається і верхньої десятки, - інформують у прес-службі пошукової системи Яндекс.

Найбільший сплеск інтересу до сновидінь виникає в січні, у період ворожінь на святки. Найчастіше користувачі із Закарпаття, Львівської, Волинської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької, Івано-Франківської та Чернівецької областей, як і решта українців, намагаються дізнатися, як трактувати побачене. Наприклад, [до чого сниться пташеня сови] або [що як сниться золотий перстень]. Уві сні бачать і звірів — [до чого наснився козел], і їжу — [до чого сниться малина], і різноманітні події — [приснилося що мені передбачають майбутнє]. Іноді сновидіння описують у загальних рисах — [коли сниться дощ], а іноді дуже докладно, щоб уже напевно — [наснилося, що дружина подарувала мені красиві коричневі туфлі].

Топ-10 снів, тлумачення яких українці шукають в Яндексі:


До чого сниться…
1. вагітність
2. риба
3. весілля
4. колишній хлопець
5. змія
6. хлопець, який подобається
7. кров
8. море
9. секс
10. собака


У Яндексі шукають не лише значення снів. Іноді користувачі хочуть дізнатися, [що потрібно зробити щоб приснився страшний сон] чи [як зробити щоб сон не збувся]. А дехто хоче навчитися впливати на сни інших — [як пробратися в сон людини] чи [як зробити так щоб людині наснилося те що треба мені].

Трапляються і такі запити мешканців Західної України про сни:

[до чого сниться вішати на шнурок підковдра] — Львів
[к чему снится тесто раскатывать каталкою] — Львів
[мені приснилося що я дівчина] — Ужгород
[що означає сон в якому завжди є їжа] — Луцьк
[якщо сниться маленький птичка] — Рівне
[що означає якщо сниться паркур на велосипеді] — Рівне
[що сниться кішці] — Тернопіль
[якщо приснилася колишня мого хлопця] — Івано-Франківськ
[коли сниться пиріжок] — Хмельницький
[сниться шо у чоловіка є жінка] — Чернівці

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus