USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.87

«Свято морозива» у Луцьку. ФОТОРЕПОРТАЖ*

20 Травня 2013 15:11
Родинний відпочинок до дня Європи від компанії «Рудь» відбувся у Луцьку. «Свято морозива №1» на театральному майдані міста 18 травня зібрало декілька сотень лучан та гостей міста.

Головна особливість свята – «рудики». «Рудики» на святі − символічні гроші. Аби їх отримати, потрібно було куштувати морозиво ТМ «Рудь» та збирати обгортки та на святі обмінювати на купюри.






Відкрили свято ведучі, слоник Пустунчик, корівка Маняша, клоуни та велетенський морозиво-ріжок.















Упродовж діства гостям «Свята морозива» робили модні зачіски та миттєве тату, оригінальний аквагрим. Подарунки ТМ «Рудь» лучани мали нагоду придбати у магазині сувенірів «Рудь» за «рудики» або ж виграти ці подарунки у безпрограшній лотереї.

















У коментарі «Волинським новинам» маркетолог компанії «Рудь» Дмитро Кошевич розповів, що «Свято морозива №1» відбувається у Луцьку уже вчетверте.

«Ми ніколи не повторюємося, а змінюємо сам формат свята у тому плані, що змінюються конкурси та програма вцілому. Намагаємося щороку робити свято масштабнішим, веселішим. Ми завжди роздаємо дітям багато морозива та подарунків», - розповів Дмитро Кошевич.

За його словами, мета свята є незмінною – подарувати кожній людині гарний настрій, задоволення та радість.





Довідково:
«Сято морозива №1» відбулося за підтримки Луцької міської ради та луцького міського голови Миколи Романюка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
g Показати IP 20 Травня 2013 15:47
і в чому ж була та підтримка міського голови і ради?? дали дозвіл на проведення??))
Знайка Показати IP 20 Травня 2013 22:41
гарні фото, аж морозива захотілось)
лев Показати IP 20 Травня 2013 23:04
Діти відпочивали.половина бігала по всьому місту і в мусорниках обгортки шакуло. А один купивши 3 морозива повикидав зразу в мусорник його лиш обгортки собі залишив
Кекс Показати IP 23 Квітня 2014 17:17
А буде в Луцьку в 2014 році???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus