USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Джазові» дні у Луцьку. ФОТО

8 Грудня 2012 17:32
Перший день музичного фестивалю «Jazz Bez» відгримів у Луцьку, - пише видання «ВолиньPost».

Учора, 7 грудня, у Палаці культури Луцька розпочалася триденна частина міжнародного джазового фестивалю «Jazz Bez 2012».

Відкрився концерт виступом змішаного проекту кількох музикантів. Харизматичний темношкірий Майк Рассел порадував публіку рідкісною у волинських краях англійською мовою з американським акцентом. Майк співав, а також грав на електричній гітарі.




Музикант виступав разом із польськими колегами по сцені. Виступ джазменів викликав у глядачів захоплення і по його завершенню публіка аплодувала стоячи.





Наступним гуртом на сцені був українсько-американсько-канадський проект «Vinita Formation». Деякі музиканти зі складу цього колективу уже не вперше виступають у Луцьку. Так, барабанщик Френк Паркер приїхав вдруге, але з дещо іншим складом. Вони заграли кілька композицій, які відображають тенденції сучасного нью-йоркського джазу.





Нагадаємо, на фестивалі в Луцьку виступатимуть багато відомих музикантів, серед них і учні всесвітньо відомих джазменів-класиків. Фестиваль триватиме сьогодні, 8 та завтра, 9 грудня.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
"Jazzman" Показати IP 9 Грудня 2012 11:59
COOL!!!!!!!! А фото робив "kotyk" з ВП. Молодець.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus