USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

У Росії штампуватимуть українські підручники

19 Березня 2010 08:32
Міждержавний фонд гуманітарної співпраці держав-учасниць СНД (МФГС) видасть необхідну кількість підручників української мови для української діаспори в Росії.
Про це повідомив виконавчий директор МФГС Армен Смбатян. «Фонд готує до видання підручник української мови», - сказав Смбатян. При цьому він зазначив, що перший тираж планується видати в жовтні-листопаді цього року, передає INTV. Як сказав Смбатян, на замовлення фонду Російський державний гуманітарний університет (РДГУ) працює над підготовкою цього підручника. За його словами, в цьому вузі працюють визнані фахівці з багатьох мов, водночас, вони працюють узгоджено з лінгвістами з України. «Весь матеріал, який готується, обов’язково узгоджується, щоб це було прийнято Україною. Мова змінюється, і треба обов’язково одержати схвалення вашої країни – Міністерства освіти і науки України чи профільної академії», - сказав він. Смбатян зазначив, що це обов’язкова умова, яку фонд висунув перед РДГУ. За його словами, перший тираж становитиме кілька тисяч екземплярів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus