USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

У центрі Луцька співали воєнні пісні за подарунки. ФОТО

9 Травня 2013 18:53
Лучанам та гостям міста запропонували заспівати пісні воєнних літ в обмін на подарунки з написами «Луцьк».
Святкове караоке, присвячене Дню Перемоги, влаштували поблизу «Книжкового пасажу», що на вулиці Лесі Українки у Луцьку, 9 травня.
Запрошували на захід усіх охочих людей, які прогулювалися містом, для того, щоб привітати рідних із Днем Перемоги у формі пісенного подарунку. За участь у караоке людям вручали подарунки від Луцької міської ради, оскільки управління культури мерії виступило організатором. Зокрема, влаштували захід учасники клубу, який знаходиться на вулиці Драгоманова, 1 у Старому місті.
В репертуарі було приблизно 30 пісень тематичні до Дня Перемоги. Так, переважна кількість пісень були російською мовою, адже, як зазначив один із організаторів Віталій Поліщук, у той час пісні писали саме російською.
Серед подарунків були керамічні і глиняні обереги, магніти та керамічні вироби з позначкою «Луцьк» та глиняні свищики.
За словами Віталія Поліщука, це вже не перший захід, який організував клуб, керівником якого він, власне, і є. Так, його учасники уже влаштовували вечір-діалог, захід з нагоди річниці мистецької майстерні «Гойдалка», літературний вечір із Семеном Ісаєвим, літературний марафон у межах проекту «Мистецька вулиця».
Окрім того, на базі клубу є і танцювальний колектив «Лате», який планував виступ під час заходу. За словами однієї із учасниць хореографічного гурту Аліни, вони танцюють сучасні танці у стилі рок-н-рол.
Хоч захід розпочався о 17 годині, утім люди збирали не охоче та проходили повз. Утім, вже приблизно через пів години заспівати вирішила молода дівчина Людмила і виконала пісню «Синий платочек». Після виступу вона привітала усіх зі святом та отримала у подарунок сувенір, виготовлений з глини.
Після цього люди почали активніше долучатися до заходу і уже невдовзі з’явилася навіть черга з охочих заспівати. Так, після дівчини виступив лучанин Петро, який обрав пісню «День Победы», і також отримав подарунок.






















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus