USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Журналісту не давали знімати авто біля облради. ВІДЕО

15 Квітня 2011 10:14
Волинському журналістові і блогеру Сашкові Стеренчуку охорона Волинської облдержадміністрації (на фото) намагалася перешкодити знімати будинок обласної влади і автомобільну стоянку біля нього.

Про це Стеренчук написав 13 квітня у своєму блозі .

«Не пройшло і 5-ти хвилин, як до мене вийшов охоронець Волинської ОДА і намагався заборонити знімати, мотивуючи це тим, що я нібито не маю дозволу на зйомку ))», - пише журналіст.

«Сьогодні близько 16-ї години, я підійшов до приміщення Волинської ОДА, з метою, щоб порахувати скільки на сьогоднішній день стоїть там лексусів)) для того, щоб порівняти їх ціну, обслуговування, та декларації власників))», - йдеться у його блозі.

«Один службовий (позашляховик), яким пересувається голова ОДА Борис Клімчук а інший легковий – це приватний...ним роз’їжджає перший заступник голови ОДА Олександр Башкаленко (ПР). PS.Зауважу, що його авто було припарковане не на місці службової парковки, а просто на прохідній частині», - стверджує Стеренчук.

«Пам'ятаю, як менше року тому Борис Клімчук, відповідаючи на моє питання у прямому ефірі: "Чи забезпечите ви Борисе Петровичу вільний доступ до органів державної влади волинським журналістам", дав однозначну і ствердну відповідь: «Так!...». Борисе Петровичу, данні привселюдні обіцянки потрібно виконувати!», - пише у блозі журналіст

«PS. Риторичне питання до правоохоронців, чому вони не вберегли бардюр приміщення ОДА на якому пише "ОБЛПАРАША"???)))», - йдеться у записі Сашка Стеренчука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
сумно... Показати IP 15 Квітня 2011 10:21
Хлопчина, з претензіями на журналіста, пише з помилками і, чесно кажучи, абсолютно нецікаво! Сашо! До ЦІКАВИХ блогів поки не дотягуєш! Тренуйся... На котах! :-)))
Колега Показати IP 15 Квітня 2011 10:27
А ви залізьте на його блог і подивіться ЯКИЙ ролик він вивісив там..... Люди, ви мене вибачте, я сам журналіст, і теж влади не людлю, але ОТАКЕ робити майже на рівному місці - це щось нездорове...
колега2 до Колега Показати IP 15 Квітня 2011 12:34
Ви теж пишете з помилками))))))))) Як це залазити в блог?О.Бачу, ви ще й сліпкуватий?Чи заздрите, що тема не ваша?
чиновник Показати IP 15 Квітня 2011 10:48
Це виклик ДПА! Пане Гринюк перевірте скільки цей писака платить податків!
Чуйна Показати IP 15 Квітня 2011 11:20
ВОЛИНСЬКИЙ журналіст... заголосно звучить я к для Сашка
M Показати IP 15 Квітня 2011 11:28
Сашко молодець. Так тримати. Це один із небагатьох проявів незалежної громадянської журналістики. Чиновники звикли, що їм дещо лижуть на ВТ, Аверсі, радіо і деяких інет-газетах. На заході це цілком нормальне явище. Це в ще дикій пострадянській Україні так в штики боязко сприймають подібну громадянську активність.
Exaboto до M Показати IP 15 Квітня 2011 11:49
це один з проявів бездарної непрофесіональної журналістики.
Zheniok Показати IP 15 Квітня 2011 12:35
Саня молодець, ідея цікава, в традиційних ЗМІ подібних матеріалів не знайдеш
Біг Бразер)) Показати IP 15 Квітня 2011 13:14
Мда...Сразу видно, шо Юля Циплюк і Наташа Московка читають ВН))))) "Панночки" А де ж ваші журналістські розслідування, обіцяні часопису "Телекритика"
жжжж до Біг Бразер)) Показати IP 15 Квітня 2011 14:55
Сашко, залогінься!
Чесні і професійні журналісти Волині Показати IP 15 Квітня 2011 13:24
Ми проти того аби цього молодика називали журналістом.... Ну як він посмів знімати ОДА і автомобілі біля її стін... Для нас це вкрай непрофесійно... Знімати необхідно на засіданнях голови ОДА і його заступників, коли вирішують якісь питання... а то?!?!?! Нам соромно за такі дії молодика і просимо редакцію Волинських новин більше не називати його журналістом....
Савік Шустер Показати IP 15 Квітня 2011 13:31
Сашко, я вже пристарілий і скоро піду на пенсію... Думаю, саме ти, як чесний журналіст, АКУЛА ПЕРА... повинен мене замінити....
Башкаленко Показати IP 15 Квітня 2011 14:08
А сьо ві тут знімалі???? я вам дозвіль не давал!!!!!!!!!
КО-КО-КО Показати IP 15 Квітня 2011 15:53
Дійсно! Згідно з чинним законодавством такі "об*єкти" ні в якому разі не можна знімати.І чого лише якогось сержантика випустили на цю А К У Л У пера??? Потрібно було визвати ОМОН,ТИТАН, КОБРУ, АЛЬФУ або ще яку-небудь по*бень.:скрутити руки, натовкти писок, сказати, що сам впав і вдарився і так декілька разів...А потім списати, що то він сам попсував фасад будови, пооблущував стіни, а на развалинах часовни...(простите: часовню я тоже развалил?) Ш В А Б О Д А Г А С П А Д А!!! P/S/ Эх жалко, что сейчас не 37 год!
НЕ ЖУРНАЛІСТ Показати IP 15 Квітня 2011 18:15
Думаю, що кваліфікація журналіста вимірюється не кількістю написаних статтей, листів і т.д. (навіть не наявністю орфографічних помилок), а питаннями, які виносить на розгляд суспільства людина, яка називається журналістом. Звичайно, можна гарно (без помилок) писати про те, що на кордоні затримали селянина із контрабандною дисковою бороною, а от провести справжнє журналістське розслідування хто на чому їздить і хто кого кришує це звичайно важкувато... якщо не вмієш грамотно писати. Люди сприймають будь-яку інформацію, якщо вона правдива, актуальна і висвітлює реальний стан речей! А помилки списуємо, як "издержки производства". P.S. Для тих хто шукає помилки в словах та реченнях, скажу по-секрету, що є спеціальна програма у Wordi, тренуйтесь!
Експерт Показати IP 15 Квітня 2011 19:58
Оце воно таке нещастя називає себе журналістом? Боже, до чого ми дожились. Мій прадід закінчив півтора класи сільської школи, і робив менше помилок. Який сором! Воно й ще кудись пише? я бля буду - кінець світу...
Випускник оксфорда ім. Журавльова Показати IP 15 Квітня 2011 20:12
Чи бува Саша не випускник оксфорда ім. Журавльова? Щось слабо пригадую. Там таких переважна більшість. Щастя для волинської журналістики, що туди в минулому році прийшли лише семеро дітей (таких, як Стернійчук). Кузня кадрів для "Аверса". Там журналістську майстерність "преподає" Мартинюк. Він же і "дєкан" і журналіст, який не написав жодного слова. Скажіть, хто розумний - монах може преподавати балєт чи давати уроки сексу? Цікаво, в "Аверсі" плинність кадрів 130% в рік. А куди вони йдуть після цієї телефірми? В центр занятості, чи що?
Мустафа Найєм Показати IP 15 Квітня 2011 22:22
Друзя ятоже не очень хорошо з граматий дружу, но УП с єтим както смирились...а ви дальше лєжитє пятки вашим местним ченушам..........
Dyrektor Показати IP 15 Квітня 2011 23:12
Сашко нормальний мужик, зі зрозумілою життєвою позицією і тверезим баченням того самого життя. І головне - не боягуз, як багато хто... P. І. До речі, цікаво, кому вже з анонімних "випускників оксфорда ім. Журавльова" Мартинюк чим насолив, котрий, до речі, ні "дєканом" ніколи не був, ні журналістської майстерності не "преподавав"? А щодо "жодного слова", то, певно, шановний жовчний "випускник оксфорда ім. Журавльова" погано знає його біографію і журналістський доробок. Побережіться: не осліпніть від власної зоряносяйності і блиску німба над головою...
Журавльов .А.А Показати IP 15 Квітня 2011 23:41
Хлопчики і дівчатка!!! поступайте до нас в ЛГУ, а то недобір страшенний, а що до Сашка то я його пам'ятаю, не як журналіста, бо у нас небуло де писати, але з філософії він у мене мав 5+ І ще одне, міністра Собачеика геть!!!!
Ковалінська до Журавльов .А.А Показати IP 16 Квітня 2011 11:13
ЛГУ НАЙКРАЩИЙ!І викладачі там найкращі!!! А ТАКИМ ВИПУСКНИКАМ,ЯКІ ПОЛИВАЮТЬ БРУДОМ СВІЙ УНІВЕРСИТЕТ...ГРІШ ВАМ ЦІНА!!!!!!І НАВЧАЙТЕСЬ ВИ ХОЧ В ОКСВОРДІ, ГАРВАРДІ ЧИ СТЕНФОРДІ, ЯКЩО В ГОЛОВІ ПУСТО, ТО ХТО В ЦЬОМУ ВИНЕН. І В ТОМУ ЩО ВИ, ГОРЕ-ВИПУСКНИКИ ЗІ СВОЇМИ НЕРЕАЛІЗОВАНИМИ АМБІЦІЯМИ І НЕВИПРАВДАНИМИ ПРЕТЕНЗІЯМИ ТАК І НЕ СТАЛИ ЖУРНАЛІСТАМИ, ТО УНІВЕРСИТЕТ, РЕКТОР, ВИКЛАДАЧІ В ЦЬОМУ НЕ ВИННІ!!!!!
Вікінг Показати IP 16 Квітня 2011 00:10
Бачу вже договорилися до крайнощів. Сашко Стеренчук - сміливий хлопець, а журналістика відкривається трудолюбам і сміливцям. А не помиляється той, хто нічого не робить. Відносно Миколи Івановича Мартинюка варто було б дійно біографію знати людини, яку брудом поливаєте. Професійний журналіст, видавець, науковець. Стосовно вузу Журавльова - скільки людей там дійсно розпочали свою дорогу до успішного життя, а лінивці і в справжньому Гарварді не знайдуть знань. Давайте будемо толерантніші один до одного і принаймні не говоритимемо того, чого не знаємо.
Вольдемар Показати IP 16 Квітня 2011 00:34
Ну і чого до мужика прицепились ? Він же хотів для нас новини донести. Саша все нормально.Так і продовжуй.Єдине побажання-навчись користуватися камерою. Оператор з тебе поки ніякий.
Лев покусака Показати IP 16 Квітня 2011 00:59
От візьму завтра свій модний телефон і піду знімати всю обл раду і най мені хтось заперечить і машини і будову і скажу що я турист який заскучиі за Батьківщиною. Журналіст молодець респект души їх всіх!!!
Петя Гайдучик (депутат обл ради від ПР) Показати IP 16 Квітня 2011 02:52
ну так а я знаю етого парня не толька как журналіста, а і спортсмена хорошево, говорят сільний і штангу много жмйьот, нам би таква в партию может корупция пропадйьт???? і Александр Канстантінавіч на таврію сядет, а что хорошая машина(!)
комуножер Показати IP 16 Квітня 2011 12:32
Дорогі друзі-журналюги! Прийшов Вам вже мабуть той час, щоб розпочати систематичне лікування від дуже небезпечного паразита, який зжерає вашу мораль та психіку. Цим жахливим паразитом є волинський різновид української національної тваринки - ЖАБИ. Молодий, і ще наївно чесний журналіст Сашко Стеренчук уже на своєму професійному старті дістає від вас пишний букет "корпоративної етики". P.S.Хотів би застерігти, що жирний шматок - подачка від влади, дуже часто приводить до розладу організму (у народі такі симптоми називають, перепрошую, обіср*ністю). Вам вибирати...
Оля Куліш Показати IP 16 Квітня 2011 14:36
А ми б такого на Вт ніколи не дали!...а журналіст цей не доббросовісний, бо замість того щоб знімати лєксус Олександра Констянтиновича, мав би давати його синхрони по 3 хв і звісно без протилежної думки, так як роблять наші доблесні працівники...це ж школа святослава констянтиновича ЗАСЛУЖЕНОГО ЖУРНАЛІСТА!!!
Police Показати IP 19 Квітня 2011 18:37
Сержант молодець, він просто виконував свою роботу! Перевірив документи, встановив особу. А то ходять тут всякі, то речі пропадають, то надписи зявлються.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus