USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Києві на ходу на підтримку Саакашвілі зібралося близько 8,5 тис. осіб

10 Грудня 2017 14:48
На ходу на підтримку затриманого раніше лідера «Руху нових сил», екс-глави Одеської області та колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі зібралося близько 8,5 тис. осіб. Про це повідомляють «Українські Новини».

Згідно з повідомленням, акція проходить мирно, конфліктів не зафіксовано.

Люди пройшли від парку ім. Тараса Шевченка до Майдану Незалежності. Там почалося віче.

Нна акції присутні депутати Верховної Ради Єгор Соболєв, Семен Семенченко, Віталій Купрій, Володимир Парасюк, Юрій Дерев'янко, Віктор Чумак. Всі вони виступили зі сцени, закликаючи українців підтримати акцію, захистити Національне антикорупційне бюро, Україну і затриманого лідера політичної партії «Рух нових сил» Міхеїла Саакашвілі.


Як відомо, Міхеїла Саакашвілі затримали 8 грудня пізно ввечері. Політику інкримінується частина 2 статті 256 Кримінального кодексу (сприяння учасникам злочинних організацій та приховування їхньої злочинної діяльності), яка передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі.

Читати ще: У Саакашвілі хочуть проведення міжнародної експертизи «плівок Курченка»

Зараз Саакашвілі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Служби безпеки України в Києві. Він оголосив про початок безстрокового голодування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Микола Показати IP 10 Грудня 2017 15:14
Не так як Саакашвілі як з ненависті до сьогоднішньої влвди. Він відкрито виступив а ви хохли на діванах і на кухонних мітингах протестуєте.
Кіндрат Панасович до Микола Показати IP 10 Грудня 2017 16:07
не зашкварно на "хохляцкой мове" тобі писати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus