USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

100 тонн львівського сміття виявили на Сумщині

31 Жовтня 2016 17:03
Майже 100 тонн львівського сміття виявили на Сумщині. Вантажівки були вщерть забиті побутовими відходами.

Правоохоронці зупинили машини поблизу міста Глухів. Увагу привернув сморід від автівок, - повідомляє 24 канал.

Зі слів водіїв, у причепах мав бути пресований соняшник – макуха. І про те, що перевозили сміття – не мали жодної гадки.

«Наразі ми готуємо звернення до мера міста, аби прояснити ситуацію про розвантаження львівського сміття на місцевому сміттєзвалищі», – розповіла речник Нацполіції в Сумській області Ельвіра Біганова.
Жодних документів на вантаж перевізники не надали. Тож зі сміттям правоохоронці їх спровадили до Чернігівської області.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, сміття зі Львівської області викидають у волинських лісах. Зокрема, його помітили у Ківерцівському районі, намагались висипати під Колками та на Локачинському полігоні.

Зазначимо, що сміття, яке збирають на вулицях Львова, після Грибовицької трагедії вивозять по всій Україні. Декілька днів самоскиди з сусідньої області прямували і на Волинь – до луцького полігону твердих побутових відходів.

Нагадаємо, у травні на території Грибовицького полігону твердих побутових відходів, що на Львівщині, спалахнула пожежа. Під час гасіння пожежі стався зсув сміття, під який потрапило троє рятувальників. Людей завалило відходами з висоти 90 метрів. Трагедія у Грибовичах викликала обурення діями мера, який роками блокує будівництво сміттєпереробного заводу та всіляко перешкоджає вирішенню цієї проблеми. За 10 років його мерства проблему так і не вирішили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Укроп Показати IP 31 Жовтня 2016 18:29
Львів'яки реально окуїли!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus