USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Екс-заступник голови адміністрації Януковича отримав в управління NewsOne

29 Серпня 2018 20:37
Колишній заступник голови адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов заявив, що отримав в управління телеканал NewsOne.

Про це він повідомив у Facebook.

«Позавчора у Відні підписав угоду про управління телеканалом NewsOne», - написав Портнов.

Він розповів, що власник ста відсотків статутного фонду компанії Володимир Мураєв (батько нардепа Євгена Мураєва, - ред.) передав йому телеканал в управління терміном на три роки.

«За умовами договору мені, на комерційних умовах, передано право здійснювати всю діяльність з управління телеканалом», - зазначив Портнов.

За його словами, угода передбачає, що протягом цього періоду власник не має права втручатися в діяльність Портнова або в односторонньому порядку припинити договір.

У випадку, якщо власник захоче продати канал, за умовами договору він повинен пріоритетно запропонувати його Портнову.

Як повідомляється, Служба безпеки України розпочала кримінальне провадження стосовно Андрія Портнова. За словами нардепа Левуса, Портнов ймовірно причетний до окупації Росією частини території України. Про це нібито свідчить запис телефонної розмови між радником Президента Росії Глазьєвим і Головою Верховної Ради АРК Константиновим, яка була зафіксована українською розвідкою 1 березня 2014 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus