USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Аудит волинських військових частин виявив боєприпаси, які не списали

23 Квітня 2015 19:00
На Волині триває аудит військової частини, яка дислокується у Володимирі-Волинському, колишній 51 бригаді. Натомість у БТРО «Волинь» знайшли невідповідність обліку боєприпасів.

Про це стало відомо під час брифінгу в приміщенні облдержадміністрації з питань мобілізації сьогодні, 23 квітня.

20 квітня Міністерство оборони України поінформувало, що у підрозділах Збройних Сил України тривають аудиторські перевірки. Відтак, кореспондент Інформаційного агентства Волинські Новини запитав у виконувача обов’язків військового комісара Романа Кулика, чи відбувалися такі аудити у волинських військових частинах.

Як повідомив комісар, перевіряли 1-й батальйон територіальної оборони «Волинь». З’ясувалося, що після перевірки там виявили невідповідність обліку боєприпасів, оскільки їх не списали.

«Боєприпаси отримувалися, але не списувалися. Зараз розбираємося, піднімаємо документи, наряди», – пояснив Роман Кулик.

Крім того, як додав військовий прокурор Луцького гарнізону Роман Курсов, нині триває аудит по колишній 51 бригаді. Результати перевірок стануть відомі після їх завершення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus