USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Бандерштат-2017 зібрав понад 12 тисяч відвідувачів

7 Серпня 2017 12:27
4-6 серпня неподалік Луцька відгримів одинадцятий фестиваль українського духу Бандерштат. За три дні дійство зібрало 12 тисяч осіб, йдеться на офіційному сайті фестивалю.

Приїхали фестивальники з усіх куточків України. Найбільше гостей було зі Львова, Києва, Рівного та Луцька. Були і відвідувачі з інших країн: Італія, Ізраїль, Австрія, Японія.

Значна частина відвідувачів мешкала у наметовому містечку. Так, на території розмістилося більше 2 тисяч наметів.

Для зручності гостей організатори облаштували понтонний міст, який з’єднує село Рованці із Центральним парком Луцька.

Нова локація Бандерштату дозволила вперше вмістити три музичні сцени різних стилів. Дебютували на фестивалі Бумбокс, Воплі Відоплясова, Крихітка, Без Обмежень, OT VINTA, Vivienne Mort, Один в каное, Anatoly Tapolsky. Загалом виступило 60 гуртів.

Окрім музичної програми на Бандерштаті були традиційні гутірки. Зокрема відбулися зустрічі з в.о. міністра охорони здоров’я Уляною Супрун, музикантом Олегом Скрипкою, відомим журналістом Романом Скрипіним, економістом Павлом Шереметою, госпітальєром Яною Зінкевич.

Вперше на Бандерштаті відбувся UA Made Fest. До ярмарку долучилося 12 виробників вітчизняного одягу. Крім того, було 65 точок продажу хенд-мейд товарів.

Учасники фестивалю також взяли участь у патріотичному флешмобі, присвяченому річниці створення Української повстанської армії. Кілька тисяч бандерштатівців сформували напис «УПА 75».

BanderFoodFest почастував гостей фестивалю різноманітною їжею. Дитяче містечко дозволило наших гостям прийти на фестиваль усією родиною. Насиченою була спортивна програма. Були також літературні ранкування та нічні кінопокази.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus