USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Барикади біля військової частини у Луцьку

28 Січня 2014 17:11
Кожного дня кількадесят людей, активістів Євромайдану, вартує на вулиці Лідавській біля військової частини № 1141 де розміщений батальйон внутрішніх військ. Про це повідомляє "ВолиньМедіа".

Якщо на початку люди стояли живою барикадою на виїзді із частини, то зараз там стоїть ціла барикада, бочки для обігріву та працює невелика польова кухня.

Нагадаємо, що під військовою частиною вартують із 22 січня, відколи луцький автомайдан повернув автобуси із військовиками назад до частини.

Волонтерами на Лідавській є прості лучани, батьки хлопців, що нині служать у цій військовій частині, учасники Автомайдану тощо.

Щодня сюди приносять їжу, кажуть, деякі жінки навіть частують пиріжками. Неподалік місцевий підприємець дав людям приміщення, де всі охочі гріються, сплять, там же й роблять бутерброди та заварюють чай. Хто може привозить дрова, які швидко закінчуються. На луцькому євромайдані під військовою частиною є також скринька для збору грошей, які власне використовуються на поточні потреби саме цієї частини майдану.

Співкоординатор луцького Євромайдану Ігор Дильов каже, що люди тут самоорганізувалися, майже не потребують координації. Каже, що лише наглядає за тим, аби тут цього вистачало.

Єдина проблема, яка постає на часі - це люди. Приблизно з 3 ночі і до ранку залишається дуже мало людей на вартування. Тому євромайданівці закликають людей приходити на вартування вночі і вранці.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Бульба Показати IP 28 Січня 2014 18:50
Бомжи-рогули.
активіст Показати IP 28 Січня 2014 19:04
тиж старий дядько і повиний знати блокування частини це великий злочин!це просто військові з народом!варто їм захотіти і вас там просто зметуть!патріоти - і ще одне менше вживайте " горілки" а то негарно якось виж ніби блокуєте!!!!!!!!!!!!!
атривісту Показати IP 28 Січня 2014 20:12
активісти всі на майдані, і з народом! Слава Україні! А ти хто?
ааккттииввііссттуу Показати IP 29 Січня 2014 08:19
Йдіть додому і не позортесь, блокувальники х..н...ві.
Юрко Показати IP 31 Січня 2014 12:40
Просто придурки! Ви щиро вірите в те, що ця купка палет здатна витримати рух техніки? Наївні дурники: так навіть пара БТР за хвилину зрівняє ваше кодло з землею! А в частині їх не пара. Просто відкриються ворота, і половина вашої дурнуватої барикади розсиплеться усередину частини. ТРЕБА БУТИ ДИБІЛОМ, ЩОБ ПІДПЕРТИ ВОРОТА НЕ ТУДИ, КУДИ ВОНИ ВІДКРИВАЮТЬСЯ!!! Через ваші дурнуваті ігри сім`ї військових вже два тижні не бачать своїх батьків

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus