USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Башкаленко не задоволений тим, як виділяють землю під будівництво

4 Червня 2013 12:50
Завдання виконати роботи щодо водовідведення перед тим, як виділяти земельну ділянку під будівництво, перший віце-губернатор дав селищним головам на Волині.

Про це перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Башкаленко заявив під час наради щодо планування та забудови у зонах можливого затоплення річковими та ґрунтовими водами 4 червня.

За його словами, у профільному управлінні облдержадміністрації є розроблені ще в 2004 році схеми-карти імовірного підтоплення територій в області. Тож, протягом тижня їхні копії потрібно направити у 129 сільрад на Волині, до голів РДА та архітекторів у районах.

Зробити це потрібно задля того, аби чиновники на місцях розуміли, які земельні ділянки не можна виділяти під будівництво, наприклад, житлових будинків, без попередніх робіт щодо водовідведення.
Мовляв, грошей в обласному бюджеті задля ліквідації підтоплень уже зведених будинків, а це – орієнтовно 200-300 тисяч, немає. Тож, про водовідведення необхідно подумати заздалегідь.

Окрім того, Олександр Башкаленко зауважив, що окрім цих робіт, на земельних масивах, які надаватимуть під будівництво, потрібно зробити й інші інженерні мережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
він Показати IP 4 Червня 2013 20:30
повний ноль

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus