USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Охочих отримувати субсидію прирівняють до чиновників, – журналіст

8 Лютого 2019 20:44
З травня всі, хто захоче звернутися за призначенням субсидії – будуть прирівняні до чиновників. Тому що разом із заявою про субсидії будуть зобов’язані подати декларацію про майно і доходи, пише на своїй сторінці у Facebook журналіст Олександр Дубінський.

Зі слів Дубінського, подання таких декларацій матиме і наслідки у вигляді відповідальності за незадекларовані чи приховані доходи. «Будьте готові до того, що вас перевірятиме податкова на приховані доходи та у разі виявлення таких – штрафуватиме», – говорить журналіст.

По суті, таким чином, «народна» влада хоче налякати людей, і відрізати ще кілька мільйонів чоловік від субсидій. Прирікаючи сім’ї на голод і холод.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 6 лютого в Україні змінили правила надання субсидії.

«Насправді це страшна історія, створення бюрократичних перешкод для людей, які звертаються за отриманням субсидії. Влада придумує декларації для людей, у яких нема грошей оплатити комуналку», – резюмує Дубінський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 8 Лютого 2019 21:56
Скажу коротко (що б там не резюмував "журлалізд" Дубінський)... Давно пора!
123 Показати IP 9 Лютого 2019 11:16
Так так і ще електронні хай подають, як справжні чиновники :) бабці та дідусі будуть у захваті від цієї ідеї.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus