USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Бізнес цивільної дружини заступника Порошенка орієнтований на РФ. Документи

15 Червня 2018 07:00
У НАБУ заявили, що взялися розслідувати незаконне збагачення заступника президента Олексія Філатова. Якщо це не фіктивна заява, то детективи, скоріш за все, прийдуть до таємної угоди на рівні АП – Антимонопольного комітету – Лобістської (тобто юридичної) компанії. Де всі фігуранти люди того ж самого - Олексія Філатова.

А по-справжньому грошовиті клієнти - це російський капітал, який ой як засуджують в тій же Адміністрації Президента, пише журналіст Євген Куксін для сайту «Телеграф».

ЯК ПРАЦЮЄ БІЗНЕС АННИ БАБИЧ?

Олексій Філатов працює в АП з перших днів, щойно в 2014-му обрали Порошенка. Тільки той перебирається на Банкову, на ринку юридичних послуг створюється компанія ЕКВО, ключовим партнером якої є юрист Анна Бабич.

Бабич це та сама цивільна дружина, яку Філатов не вніс до своєї декларації.

А з 2015 року Антимонопольний комітет очолює однокурсник Філатова Юрій Терентьєв. Але про все по-порядку: Як саме працює Анна Бабич та її компанія? Хто її клієнти? І як їй у цьому допомагають цивільний чоловік та його однокурсник?

Вся справа в ЕКВО

Партнери AEQUO скромно називають себе юридичним радниками, завдання яких – консультації великому бізнесу. Після вдалих «консультацій» – у їх клієнтів немає проблем в такій структурі як Антимонопольний комітет.

АМКУ – структура що має боротися проти монополії та створення умовах для чесного бізнесу

Пригадуєте, як Сбербанк Росії віджав торговий центр Магеллан?

2 червня / Люди в балаклавах заблокували ТРЦ «Магеллан»

Так от армію тітушок туди привели в цілком законному порядку. Ось рішення АМКУ про погодження викупу російським державним банком торгового центру

Рішення АМКУ № 514-р від 17 серпня 2017

А це – повідомлення на сайті ЕКВО, де ті консультували Російський Сбербанк.

Скрін із сайту компанії AEQUO

Та й у самому ЕКВО якось не приховують: що і для кого вони роблять. Приміром, ось повідомлення, що саме люди ЕКВО вирішили питання, щоб «Рошен» міг будуватися під Борисполем


Скрін із сайту компанії AEQUO

«ПРОВІДНИЙ ФОНД ПРИВАТНИХ ІНВЕСТИЦІЙ» - скоріш за все компанія ICU, де головним є Макар Пасенюк. Той, що інвестбанкір Петра Порошенка. Та й ICU займається активами «Рошену». Та прямі докази конекту Бабич та Пасенюка представлені нижче.

У самому ж Борисполі такій фабриці не дуже раді. Бо, за інформацією місцевих чиновників, всі нечистоти із фабрики будуть зливатися у місцеву каналізацію. А до таких масштабів місто не готове. В «Рошені» обіцяли це питання вирішити, але щойно всі дозволи були на руках – про обіцянку забули.

Та все ж зупинимося на дружині заступника президента

Нижче – ключові клієнти із якими працюють юристи AEQUO, зокрема, безпосередньо Анна Бабич.

Ключові клієнти із якими працюють юристи AEQUO

Робота на Москву!

В «Екво» Бабич очолює напрям ТМТ. Це - телекомунікації, медіа та технології. Для розуміння: Телекомунікації – інтернет, мобільний зв'язок, мережі передачі даних, супутникові системи зв'язку, цифрове та аналогове телебачення, телефонний зв'язок, електронний банкінг. Медіа - телебачення, радіо, пресу, носії зовнішньої реклами IT – обробка, зберігання і передача даних, програмування, комп’ютерні технології.

Ну і поки на роботі її чоловіка розповідають країні про росію-агресора, із тим же самим агресором, як видно з інфографіки, Бабич та її компанії працювати найбільш комфортно.

А в 2015 році Анна Бабич брала участь в перемовинах продажу російській інвестиційній групі Zamwell української «Датагруп». Продажу не відбулося, але листування збереглися.

Для розуміння: нижче представлена схема лише Волоконно-оптична мережі

Це провідний телекомунікаційний оператор України. Основні напрямки: доступ до мережі Інтернет, передача даних.

«»Знову ж таки, якщо вірити моєму президенту – ФСБ та Кремль використовують російський бізнес задля гібридної війни проти України. Уявляєте, що було б, якби провідний телекомунікаційний оператор опинився в руках Кремля???» - наголошує автор.

Sorry baby, but it’s just a business...

У вересні 2015 Анна Бабич отримує лист від представників інвест-групи ALTIUSIB, де ті кажуть що представляють фонду Zamwell.

сайт фонду Zamwell

Суть розмови – придбання 50%+1 акцій української Датагруп. Якщо більше половини – це не обійде стороною уваги АМКУ. Монополія як ніяк. Тому й звертаються до компанії дружини Філатова. Прямо вказуючи, що питання з Антимонопольним комітетом вирішуватиме скоріш за все доведеться

Лист від ALTIUSIB до AEQUO

Цікаво, що ALTIUSIB базується у бізнес-центрі Леонардо. Там же, де й штаб-квартира фірми ICU. Але про це згодом.

Питання Датагруп для російського фонду в ЕКВО береться вирішувати якраз Анна Бабич. Того ж дня вона представляє комерційну пропозицію росіянам і одразу заспокоює, що команда ЕКВО має системний досвід роботи з АМКУ, в тому числі з питань комплексних угод, які можуть мати ознаки монопольного становища або пов'язані з цим.

Зауважимо, самій фірмі Анни Бабич на той час і року немає

Лист Анни Бабич представникам ALTIUSIB

«Мы искренне надеемся, что благодаря указанному выше обладаем уникальным опытом, который поможем Вашему клиенту не только успешно завершить сделку, но и максимальном увеличить стоимости инвестиции в Украину в дальнейшем. Мы понимаем опасения Вашего клиента в связи с первой инвестицией в Украину и хотели бы стать для него надежным украинским партнером».

Аби остраху в першій інвестиції не було, для Замвел підготували окрему пропозицію І там же розписали інших клієнтів, що мають російське коріння та працюють з ЕКВО: та ж група Альфа, МТС, Сбербанк та навіть телеканал НТВ

фрагмент пропозиції для фонду Замвел від ЕКВО

Пропозиція для фонду Замвел від ЕКВО

Процес продажу провідної телекомунікаційної компанії до рук фонду РФ планували у три етапи:

1. Юридична перевірка компаній «Датагруп»

2. Транзакційні документи:

- переговори та підготовка проекту продажу 50%+1 частка

- проведення переговорів та розробка проекту з іншими акціонерами на рівні Датагруп

3. Злиття в Україні:

- структурування транзакції для зменшення ризиків, пов'язаних із антимонопольним правом;

- Складання специфічних, орієнтованих на клієнта та часових інформаційних запитів на подання заявки на оформлення злиття; складання заявок на видачу дозволів на злиття (як українською, так і англійською версіями, якщо це необхідно), складання електронної бази даних;

- Складання подання заявок на злиття та отримання схвалення;

Ціна питання - 50 000 євро на рахунок ЕКВО

Пропозиція для фонду Замвел від ЕКВО

Опісля прайсів на послуги, представники ЕКВО надсилають саму презентацію Датагруп, аби іноземний клієнт переконався, що купівля того варта. Знову ж таки, риторика АП щодо Росії очевидна. Але це не завадило Анні Бабич надіслати агресорові фактично цілу схему «інформаційної міці» нашої держави.


І тут же - контактні дані тих, хто буде здійснювати продаж

Фірма фінансового радника Петра Порошенка готова продати Датагруп російському фонду.

В цілому: фонд Zamwel через посередника в Україні ALTIUSIB, звертається до компанії Анни Бабич з проханням вирішити всі юридичні питання продажу української «Датагруп» з рук ICU (де голова Макар Пасенюк) до самого фонду Zamwel. Так як йдеться про 50%+1 акцій, то без участі Антимонопольного комітету не обійдеться. Як ніяк 2015 надворі. Другий рік війни. І буде чимало запитань, чому росіяни конкретно вохрять на український телекомунікаційний ринок.

Анна Бабич дає гарантії – за 50 000 євро питання буде вирішено. В тому числі і з АМКУ. Це ключове питання.

Візуалізована схема

Сьогодні контролером акцій «Датагруп» є компанія заснована екс-міністром фінансів Наталії Яресько Horizon Capital. Вочевидь, угода не відбулась. Але з опублікованої інформації слідує, що:

- Президент може що завгодно казати про агресора, остаточне прощавай і так далі. Тим часом його найближче оточення веде прямий бізнес із РФ

- 50 000 євро ціна здачі інформаційної безпеки України. Які пішли б в кишені родини Філатова-Бабич. А він, своє чергою, ще й би не задекларував їх

- Це наочна схема негласної співпраці АП-АМКУ-ЕКВО. При чому ЕКВО не типова лобістська компанія. Тут прямий адмінресурс.

P.S.

А далі математика... Одна угода - від 50 000 тисяч євро. На сайті ЕКВО, рахувати проекти я перестав після 50 за ліком угоди...

«Сбербанк»

20.02.2018 АМКУ схвалив придбання українською «дочкою» «Сбербанку» двох готелів в Одесі у ВАТ «Туристично-виробнича фірма «Чорне море» Леоніда Клімова.30.11.2017 АМКУ надав дозвіл ПАТ «Сбербанк» (м. Київ) на одержання в управління активів у вигляді цілісного майнового комплексу ТОВ «Маріупольський Млинкомбінат» (Донецька область).

18.08.2017 АМКУ дозволив «Сбербанку» придбати активи дочірнього підприємства «Край Проперті» Анатолія Юркевича у вигляді цілісного майнового комплексу ТРЦ «Магеллан» в Києві.

29.09.2017 АМКУ дозволив Сергію Тігіпку придбати акції «VS Банку», який належить «Сбербанку Росії».

ТОВ «Самміт-Агро Юкрейн»

26.04.2018 АМКУ дозволив компаніям «Kuraray Co., Ltd.» та «Sumitomo Corporation» (обидві – м. Токіо, Японія) на створення спільного підприємства «Japan JV», та дозволив через це підприємство створити фірму «JV» разом з «PTT Global Chemical Public Company Limited» (м. Бангкок, Таїланд).

Дочірнє підприємство «Прикарпатзахідтранс»

22.12. 2015 г. АМКУ надав дозвіл компанії «International trading partners ag» придбати 100% акцій компанії «Юго-Западное акционерное общество трубопроводного транспорта нефтепродуктов» (Росія). Власником швейцарської компанії «ITP» є громадянин Німеччини Анатолій Шефер з реєстрацією у Москві. Шефер пов’язаний з оточенням Віктора Медведчука Крім того, Антимонопольному комітету відомо, що Шефер зберігає $30 млн для здійснення угоди на рахунках ПАТ «Московский индустриальный банк».

«І розслідувати НАБУ варто не незаконне збагачення, а реальний зговір перших осіб держави, які з трибун кричать про агресора, а їх оточення потайки заробляє з ними гроші», - додає наостанок Євген Куксін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мошко Показати IP 15 Червня 2018 08:33
У ж*дів Батьківщини не має
Гапка до Мошко Показати IP 15 Червня 2018 10:56
Що це за посада - заступник Порошенка? В Президента є заступник?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus