USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Чим накривають каналізаційні люки у Нововолинську. ФОТОФАКТ

11 Липня 2015 20:30
Відкриті люки – біда кожного населеного пункту, де вони розташовані. Адже кількаметрові ями загрожують безпеці людей.

У той час, як окремі особи крадуть кришки люків заради легкої наживи - аби здати їх на металолом, – комунальники змушені чим-небудь накривати діри в асфальті.

Про таку проблему з люками у Нововолинську повідомив журналіст, голова ГО «Україна + Польща» Анатоль Бідзюра, а також надіслав відповідні фото.


Текст повідомлення Анатоля Бідзюри подаємо без змін:

ЧИМ ЛЮКИ У НОВОВОЛИНСЬКУ НАКРИВАЮТЬ

Ще не встигла міська міліція виловити всіх квартирних злодюг, викрадачів «роверів», «щипачів» дамських сумочок, мобільних телефонів і палких любителів жіночих ювелірних прикрас, аж тут нова напасть – масово крадуть накривки люків на підземних інженерних комунікаціях. На металолом.

Чи приймають його на пунктах скупки заліза, чавуну і кольорових металів? Ще й як! Хто несе? Та, ніхто не відає. Як тільки не викручуються комунальники, щоби накрити зяючі моторошною чорнотою діри у асфальті – нічого не допомагає. Крадуть і все.

На пластикові, очевидно, грошей немає. Як завжди.

Та і за тими, що збереглись, мабуть, ніхто не дивиться. І не поставиш, врешті-решт, біля кожного люка по міліціонеру. Хоча, як на мене, можна все ж сконструювати пристрій, щоби металеві накривки не можна було вкрасти. Розуму, для найпростішого інженерного рішення, багато не треба. Простий слюсар-сантехнік, зі стажем, може такий пристрій придумати і виготовити. І для чого тоді головним інженерам комунальних підприємств немалу зарплату платять із кишень платників податків?

Для чого «господарники» у високих кабінетах штани просиджують, на 5-ту каденцію поспішаючи і забувши начисто, свої брехливі попередні обіцянки?

Одним словом, у мене зібралась невеличка колекція фото накривок люків, що встановлені на вулицях Нововолинська. Прошу оцінити. Чого не зробиш, аби нічого не робити! Або зробити щось таке по мінімуму і з найменшими затратами, курям на сміх. Не дай Боже об таку «накривку» у темряві спіткнутись!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 11 Липня 2015 21:11
Треба карати крадіїв люків та пункти прийому металобрухту куди чавунні люки здають!
До Анатоль до Анатоль_ Показати IP 12 Липня 2015 13:11
Молодець! Купи собі значок за геніальну ідею и балотуйся в депутати ВР!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus