USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Спогади про шкільні роки в Луцьку

5 Жовтня 2014 12:52
Друзі, жарти над учителями, позитив та виснажливе навчання: якою постає школа у спогадах лучан, дізналося напередодні Дня вчителя Інформаційне агентство Волинські Новини.

Декому школа запам’яталася вчителями, які надихнули обрати професійний шлях у майбутньому, здобуттям знань, позитивом.

Втім згадують лучани і про жарти над вчителями. Дехто говорить про шкільних друзів, з якими продовжує дружити через багато років після закінчення школи. Представники старшого покоління кажуть, що ставилися до навчання інакше, ніж сучасні школярі. Окремі представники молоді зауважують, що у школі, мовляв, було «нецікаво та жахливо».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
йося Показати IP 5 Жовтня 2014 13:02
Опитування ні про що. Деяким навіть складно і 2 слова звязати. А той обєкт з довгим волоссям - то хто- хлопець чи дівчина... ?
лінгвіст Показати IP 5 Жовтня 2014 13:22
А як розуміти першу частину заголовка: "Шкільні роки для Луцька"? Поясніть, дуже прошу. Можливо," шкільні роки в Луцьку", чи "шкільні роки з Луцьком"?
Анонім Показати IP 5 Жовтня 2014 15:45
Шкільні роки-ЗОЛОТІ РОКИ. Розуміння цього приходить з часом..Це основне.З Днем Освіти дорогі вчителі! Мирного Вам неба!. А назва статті, чи викладення матеріалу в ній не так важливо. Важливо, щоб наші дітки вчились під мирним небом.Вони будуть кращі нас..вони беруть в нас найкраще і відсіюють гірше. Це закон еволюції.
59 Показати IP 5 Жовтня 2014 16:24
Ну в натурі.... ці відеоопитування ні про що..... Ідея хороша, але такі банальні питання...... ХХІ століття -- повинен бути якісь стьоб, когось треба тролити....... а то скоро дійде до тем, типу -- "Що хочете від Діда Мороза на Різдво" і "Як ви провели літо?"....
95 до 59 Показати IP 5 Жовтня 2014 18:51
в інеті троль, а наше свято не чіпай.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus