USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Де у Луцьку можна зареєструвати «шлюб за добу»

11 Січня 2017 15:10
Пілотний проект щодо спрощеної процедури реєстрації шлюбу відтепер діє і в Луцьку, інформують в управлінні державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Волинській області.

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел, коштуватиме послуга близько 1000 гривень, церемонія відбуватиметься в стінах Луцького замку.

За новою процедурою право організації проведення реєстрації шлюбу надається суб’єкту господарювання - юридичній особі публічного права. Ця нова послуга від Міністерства юстиції України надає можливість зареєструвати шлюб швидко, без попередньої реєстрації і відвідувань відділів ДРАЦСу.

Зареєструвати шлюб за 24 години можна тепер за адресою: вулиця Драгоманова, 23, вулиця Кафедральна, 1, Луцьк, Волинська область, 43016.

Варто зауважити, що відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України, передбачено таку процедуру реєстрації шлюбу в місті реалізації проекту:

- заявники можуть самі обрати місце та час реєстрації;

- між організатором і заявником укладається письмовий договір;

- реєстрація шлюбу здійснюється на території організатора.

Пара, яка має намір одружитися, може зв’язатись за телефонами (0332) 71-54-17 (відділ державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Волинській області), (0332) 71-44-37 (Луцький міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Волинській області).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Женіх Показати IP 11 Січня 2017 16:37
Чи увас є дівчата ??? Навіть дві нас два женіха
Ще не зовсім свідоми Показати IP 11 Січня 2017 17:15
Реєстрація шлюбу за добу - це, мабуть, єдине досягнення нинішньої влади. Звісно, саме за це люди проливали кров на майдані!
Лучанин до Ще не зовсім свідоми Показати IP 24 Січня 2017 17:19
Що ви таке плетете???До чого тут кров на майдані до реєстрацію шлюбу?Це дві різні речі!І це справді досягнення що раніше потрібно було чекати цілий місяць а тепер зареєструють шлюб протягом 1 доби.Це хіба погано?
Автор Показати IP 13 Липня 2017 14:20
Це звичайно дуже добре. Але не по одному з наведених адрес немає відповідних установ. А телефон не відповідає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus