USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

День селища у Цумані святкували разом з народним депутатом

16 Жовтня 2017 19:48
Селище Цумань відзначило 5 свят одночасно – Покрови, День Захисника, 75-річницю створення УПА, День українського козацтва і 460-річницю першої згадки про селище. На святкуванні побувала і народний депутат України від УКРОПу Ірина Констанкевич, інформує прес-служба волинського УКРОПу.

«Це останнє свято, яке селище Цумань святкує, як самостійна одиниця. Бо з 29 жовтня – це буде центр об’єднаної територіальної громади. Вірю, що всі добрі справи продовжуватимуться у взаємодії з громадою, депутатами, владою та нашими односельчанами і в нас все буде добре», – переконаний селищний голова Цуманя Анатолій Дорошук.

На святкуванні найбільш активним цуманчанам народний депутат Ірина Констанкевич вручила подяки за їхню роботу. Крім того, нардеп зауважила, що за кошти з фонду соціально-економічного розвитку для місцевої школи селища Цумань буде придбаний комп’ютерний клас, а для гінекологічного кабінету лікарні – відеокольпоскоп. Разом із фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» для бібліотеки подарували книги. Найбільше теплих слів Ірина Мирославівна присвятила селищному голові Цуманя Анатолію Дорошуку.

«Найголовніше те, що всіх цуманчан об’єднує їхній селищний голова не тільки для святкування, а й для роботи. Він зміг мобілізувати жителів Цуманя, аби спільними зусиллями перекрити дах у лікарні, постійно залучає до роботи мене, як народного депутата. Це людина, яка живе проблемами і буднями своєї громади і спонукає до того, щоб цим жили всі. Таких бентежних людей, які вболівають за долю своєї громади, які не дають спокою народному депутату ще треба пошукати. Саме такими мають бути селищні голови – щоб самі «горіли» та запалювали своєю тривогою всіх, зокрема і народних депутатів», – зазначила Ірина Констанкевич
Те, що святкування вдалося, відзначають не тільки цуманчани, а й гості. Мешканець Київської області, десантник Дмитро Онопрієнко, якого в Цумань запросив його товариш по службі, каже, що такі свята потрібні всім, бо вони об’єднують людей.

«В сучасних українських реаліях, має бути не тільки траур, а й свято. Люди мають відзначати свято їхнього селища, українського козацтва, пам’ятати людей які боронять цю землю. Щоб односельчани йшли поряд, разом святкували і були об’єднані спільними емоціями», – каже військовослужбовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus