USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

День Перемоги у Нововолинську. ФОТО

10 Травня 2013 13:50
Під звуки радянської пісні та жвавого барабанного дробу пройшло свято Дня перемоги у Нововолинську. Ті нечисельні ветерани, які ще лишилися з нами після пережитого у Другій Світовій війні, зібралися сьогодні біля місцевого військомату. Саме звідти розпочала свою ходу святкова процесія, - про це інформує Проновік.

Ветеранів прийшли привітати рідні та близькі, а також місцеві чиновники та політики. Були розставлені намети «Партії регіонів», які роздавали усім присутнім повітряні кульки з логотипом цієї політсили, а також георгіївські стрічки. Були присутні як депутати різних груп і сил міської ради, так і обласної.

Після врочистого покладання квітів біля пам’ятника воїна-захисника та кількох автоматних залпів процесія рушила стометрівкою до парку відпочинку. Особливо відзначилися під час урочистої ходи двійко одягнених у камуфляжні форми маленьких хлопчиків, які крокували на чолі процесії поруч з дорослими бійцями української армії. Велелюдну процесію знімали на мобільні телефони звичайні перехожі, котрі зупинялись обабіч дороги. Була музика і шашлики.





















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
мтс Показати IP 10 Травня 2013 20:11
Маленький воїн-хлопчик віднісся до параду серйозно!!! ;)Відповідально стоїть.
Комсомол. Показати IP 11 Травня 2013 15:05
Юрченко первый секретарь Нововолынского МК КПУ молодец, организовал всё как надо!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus