USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Депутати не вирішили питання щодо забудови у Старому місті

1 Жовтня 2015 10:59
Припинити оренду земельної ділянки на вулиці Кафедральній для одного з суборендарів для того, щоб на занедбаній ділянці розпочали будівництво, пропонували депутатам міськради.

Про це йшлося під час 78 сесії Луцької міськради 30 вересня.

Як зазначив депутат Павло Данильчук, питання виносять на розгляд депутатів вже вдруге, а під час засідання комісії тривали дискусії з участю експертів. Справа не зрушується з місця, адже ділянка лишається незабудованою. Наразі звернулися до ДП «Волинські старожитності» для того, щоб отримати висновки щодо проведених на ділянці археологічних досліджень. Поки ж підземелля руйнується, ділянка занедбана, проекту реконструкції підземель немає. Відтак, оскільки основний орендар ділянки Марія Поцілуй не використовує її, депутатам пропонують достроково припинити оренду ділянки на вулиці Кафедральній, 13 площею 0,0779 гектара, наданої на умовах оренди для будівництва та обслуговування житлово-офісного комплексу.

Зі слів депутата, перш за все, варто зберегти підземелля, що виявлені на цій ділянці. Депутат Юрій Корольчук запитав, чи були зустрічі зі забудовником ділянки та чи з’ясовано, чому будівельні роботи не здійснюються. Павло Данильчук відповів, що під засідання профільної комісії був присутній суборендар ділянки, а також його представник, який робив проект. Вони стверджували, що мають намір здійснювати забудову ділянки.

Депутат Наталія Бунда розповіла, що проблемна ситуація навколо ділянки триває роками і на минуле засідання постійної комісії міськради приходив суборендар Тихон Павлюк, який просив скасувати оренду для Марії Поцілуй, повідомляючи, що планує здійснювати будівництво. Суборендар запевняв, що має інвестора, який розпочне будівництво, якщо буде погоджений проект будівлі. Депутат просила підтримати проект рішення.

Попри ці заклики, за проект рішення не проголосувала достатня кількість депутатів міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петя Показати IP 1 Жовтня 2015 11:04
дептутати нехай вирішують нагальні проблеми лучан, зокрема гаряча вода, опалення, допомога учаникам АТО а то голосуй за них а толку ?
ВОВК Показати IP 1 Жовтня 2015 18:14
То є дача депутата?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus