USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутати обстежать будинок, через тріщину в стіні якого до квартир залітає сніг

22 Січня 2018 11:02
Члени комісії ЖКГ Луцької міської ради обстежать будинок на проспекті Молоді, 19, мешканці якого побоюються, що через тріщину в стіні, будівля може повністю завалитися.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 22 січня.

Як розповіла лучанка Оксана Штиховська, мешканці будинку вже неодноразово зверталися до міської ради, окрім того, будівлю раніше вже підсилювали металевими конструкціями.

«У стіні наявна тріщина у 3–5 міліметрів, через яку в другу квартиру залітає сніг. Там живуть малозабезпечені люди, своїми силами провести ремонт, аби усунути проблему, вони не можуть», – акцентувала Оксана Штиховська.

Також вона додала, що в будинку до того ж просідає підлога.

Голова комісії Андрій Козюра, своєю чергою, запропонував найближчим часом провести виїзне засідання, аби оглянути будинок і поспілкуватися з його мешканцями. Тоді й заплановано прийняти конкретне рішення для запобігання утворенню нових тріщин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ну да Показати IP 22 Січня 2018 11:13
найближчим часом провести виїзне засідання - А вони що, професійні будівельники, щоб проблему вирішити?
Лучанка Показати IP 22 Січня 2018 11:32
Козюра за освітою юрист - а за покликанням справжній авантюрист (це щоб не писати насправді хто він)
До лучанки і Ну да Показати IP 22 Січня 2018 12:31
Робити якісь технічні заключення мають право спеціалізовані структури, які мають у своєму складі сертифікованих спеціалістів. А його функція полягає у тому, щоби вишукати у можливість профінансувати роботи, звернутись у виконком, щоби той визначив замовника, який би розробив проектну документацію і організував ремонт.А так створює ілюзію, що ніби працює - результат то нульовий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus