USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Діти створили найбезпечнішу ялинку. ФОТО

29 Грудня 2012 12:36
Останній урок в одному з класів НВК №26 Луцька провели працівники Державтоінспекції. Діти виконували ролі світлофорів, пішоходів, автомобілів та працівників ДАІ, зокрема створили найбезпечнішу новорічну ялинку.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Правоохоронці запропонували малечі, використовуючи творчі здібності, власноруч створити зразкову ялинку. Тож, «озброївшись» кольоровим папером та заготовленими заздалегідь макетами мультиплікаційних автомобілів, світлофорів і дорожніх знаків, діти приступили до роботи.

Усіх школяриків поділили на чотири групи: світлофори, пішоходи, працівники ДАІ та автомобілі. Кожна дитина, працюючи в групах, мала написати одне із Правил дорожнього руху, яке сумлінно потрібно виконувати, а згодом виступити і нагадати про це всім однокласникам.
Після правового лікбезу діти приступили до найцікавішого. Усі з неабиякою цікавістю долучилися до створення «Зразкової ялинки Правил дорожнього руху».



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Правопорушник Показати IP 29 Грудня 2012 14:36
Я був би радий якби мене такі інспектори зупиняли і просили пересісти до них в машину :)
Аноним до Правопорушник Показати IP 31 Грудня 2012 14:24
Адрес инспектора сказать?))) папа у неё тоже Даишник

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus