USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Для вирішення питання «Волиньторфу» створять робочу групу

7 Вересня 2017 12:22
Робочу групу, яка досліджуватиме питання щодо виділення земель ДП «Волиньторф», створять негайно – за три дні.

Про це стало відомо 7 вересня під час засідання 15-ї сесії Волинської обласної ради.

Під час засідання сесії голова Волинської облради Ігор Палиця наголосив, що діяльність ДП «Волиньторф» надзвичайно важлива, адже підприємство поки є прибутковим і сплачує податки, які наповнюють бюджет.

«У державі, яка воює та бюджет якої навіть не забезпечує мінімальних статей, аби хоча б люди, які отримують зарплати із держбюджету, жили гідно, чиновники не роблять нічого, аби зберегти таке підприємство, як «Волиньторф»… Прокуратура незрозуміло чому не дає працювати державному підприємству, та незрозуміло чиї інтереси вона відстоює», – зауважив Ігор Палиця.

Після обговорення ситуації навколо «Волиньторфу» в сесійній залі Ігор Палиця разом із головою ОДА Володимиром Гунчиком вийшов до працівників підприємства, які мітингували під стінами ОДА, аби повідомити їм, що для врегулювання становища буде створено робочу групу. Туди увійдуть, зокрема, і юристи. Робоча група протягом трьох днів має напрацювати всі варіанти і до наступної середи, 13 вересня, подати відповідні висновки.
Ігор Петрович пообіцяв працівникам, що не дозволить, аби підприємство закрили чи приватизували. Та відзначив, що у випадку, якщо ситуації із виділенням земель не вирішиться позитивно, самостійно вирушить до Києва відстоювати інтереси колективу «Волиньторфу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus