USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Гунчик, виходь!» – колектив «Волиньторфу» вимагає розблокувати роботу

7 Вересня 2017 10:03
Сотні працівників ДП «Волиньторф» приїхали до голови Волинської ОДА Володимира Гунчика з вимогою виділити ділянки для видобутку торфу підприємству. В іншому випадку, діяльність підприємства зупиниться і сотні сімей втратять засоби до існування.

За станом на 9:20 колектив підприємства зібрався перед будівлею ОДА, зокрема, перед вікнами кабінету Володимира Гунчика. Його закликали спуститись до людей та поспілкуватись з ними, проте до них так ніхто і не вийшов.

Також мітингарі планують виступити під час чергової сесії Волинської облради, яка розпочнеться о 10:00.

Нагадаємо, договори оренди ділянок для видобування торфу в ОДА не поновлюють, прикриваючись статтею Земельного кодексу. У ДП «Волиньторф» кажуть, що таким чином ОДА блокує роботу підприємства, через те, що вже три роки поспіль голова ОДА Володимир Гунчик не підписує клопотання про відведення земель для видобутку торфу ДП «Волиньторф».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Рома Показати IP 7 Вересня 2017 10:09
Гунчик - це той ще поки?ьок, гнати разом із кошаруком і його підстилкою
АНАТОЛЬ_ Показати IP 7 Вересня 2017 10:55
Пана Гунчика волиняни поважають! Може той торф то вже непотріб? Може Пан Гунчик правий? Може нам вже треба переходити на сонячну ту енергію? Га, громадо?
Анатолю до АНАТОЛЬ_ Показати IP 7 Вересня 2017 11:30
Ти хоч маєш уяву скільки шкіл, лікарень, держустанов, садочків і т.д. опалюється брикетами? Яка середня швидкість вітру на Волині та скільки дніву рік сонця, яка вартість та окупність альтернативної енергії сьогодні і чи є на це кошти?
ОДА Показати IP 7 Вересня 2017 11:10
Старого гнати з підстилкою! Як вам не соромно?
ОДА Показати IP 7 Вересня 2017 11:14
Гнати з підстилкою! Як не соромно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus