USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Дорожня поліція вийде на патрулювання вже з 12 червня

10 Червня 2017 16:52
У Національній поліції заявили, що 10 основних автомагістралях України 30 нарядів на сучасних автомобілях марки «Hyundai» забезпечуватимуть порядок.

За словами глави Національної поліції України Сергій Князєв, перші наряди вийдуть на службу вже у понеділок, 12 червня. При цьому ще 6 червня в поліції заявили, що дорожня поліція запрацює лише з вересня, передає 24 канал.

«За згодою міністра внутрішніх справ 9 червня ми підписали наказ про запуск на 10 основних магістралях нашої держави нарядів дорожньої поліції», – повідомив Сергій Князєв.

Дорожня поліція має повністю замінити стару систему Державтоінспекції. В поліції переконують, що це не повернення старого ДАІ, а що це буде абсолютно нова служба, яка підпорядковуватиметься керівнику патрульної поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
неДАІ Показати IP 10 Червня 2017 17:15
Єдине що треба було зробити, це щоб інспектори не мали можливості брати гроші з будь-кого. Все! Інше б відповідно відпало само собою. Замість того маємо... те що маємо. Яка довіра до поліції? А ці тепер будуть в підпорядкуванні поліції, тобто не те що нічого не зміниться, а краще не буде стовідсотково (не вангую, проте ... нажаль). Все по плану.
Водій Показати IP 11 Червня 2017 08:31
Знаки і розмітку спочатку зробіть а не д*рнів які штрафуть за дрібниці
Водій2 Показати IP 11 Червня 2017 11:47
Підтримую Водія, зробіть нарешті дороги, розмітку, знаки, а не цих клоунів випускають, майже два роки їх не було на дорогах і що погано було чи хтось боком їздив, в Європі іх не має на дорозі, приїзжають тільки на ДТП, а тут знову будуть по кущах ховатися і тормозити не зрозуміло чому.
Ннвідомий водій Показати IP 13 Червня 2017 11:39
Повністю згідний з водієм та водієм 2. а хто знає які права та обовязки вони матимуть при зупинці. Та по яких причинах вони можуть зупиняти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus