USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Директор м’ясокомбінату не хоче вивозити смердючі рештки з Луцька

13 Червня 2017 09:08
Закривати усі джерела смороду у місті вимагає виконувач повноважень Луцького міського голови. А з директором м’ясопереробного підприємства, який відмовляється вивозити смердючі відходи з Луцька, проведуть бесіду.

Про це йшлося під час оперативної наради у виконувача повноважень Луцького міського голови 13 червня.

Як повідомила директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карпяк, у період з 29 травня по 11 червня на адресу міської ради надійшло 864 телефонні звернення (у середньому 62 за добу). Як і в попередній період, лучан найбільше турбував нестерпний сморід нечистот у повітрі, який поширювався на території всього міста. З цього приводу надійшло 268 звернень. Звернення передали на реагування у відділ екології.

Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук зазначив, що вчора вчергове на вулиці Лідавській, 2 департамент муніципальної поліції виявив рештки тварин, кістки, присипані будівельним сміттям. Ці речовини гнили, поширюючи сморід 33, 40 та 55 мікрорайонами. Муніципали склали протоколи і винесли приписи, але підприємство приписів не виконує, саме не вивозить рештки і не дає їх вивозити міськраді. Держекоінспекція на цю проблему наразі не реагує. Ігор Поліщук наголосив, що потрібно вжити усіх можливих заходів щодо підприємства, провести бесіду з його керівником.

Своєю чергою, перший заступник міського голови Григорій Недопад повідомив, що джерелом смороду, що поширюється мікрорайоном Вересневе є викиди з боку Гіркої Полонки, до яких не має стосунку міська рада. Скиди продовжуються і каналізаційна річка, яка тече вздовж автотраси, спричиняє поширення нестерпного смороду. Ігор Поліщук закликав його працювати для вирішення цієї проблеми з головою сільської ради, адже усі джерела смороду потрібно закривати.

Нагадаємо, 31 травня на звалище тваринних тельбухів, шкіри, шерсті та залишків тварин виявили на вулиці Лідавській 31 травня. Зазначалося, що ветсанзавод №2 влаштували у Луцьку працівники місцевого м’ясопереробного підприємства «Доброслава-Луцьк». Проте, Микола Кобак, директор ТОВ «Доброслава-Луцьк» та один із власників м’ясокомбінату, будь-які тваринні відходи відмовлявся там помічати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
громаДА Показати IP 13 Червня 2017 09:23
Та епрст... як це відмовляється помічати? Взяти і ткнути носом!!! Як щось, то є і Самооборона і Автомайдани, а тут всі по кущах, чи тільки вказівки по замовленню виконують ті "активісти"?!
байдужі до громаДА Показати IP 15 Червня 2017 13:37
200%
67 Показати IP 13 Червня 2017 09:34
"З директором м’ясопереробного підприємства, який відмовляється вивозити смердючі відходи з Луцька, проведуть бесіду." Це з серії "Налякав бабу".
Лучанин Показати IP 13 Червня 2017 09:34
Проблеми Вересневого так і не вирішені вони вже говорять, що це винна Гірка Полонка. Сморід від нечистот відрізняється від смороду розкладання тушок. Може пора вже зайнятись роботою з вирішення проблеми!!!
Андрій до Лучанин Показати IP 13 Червня 2017 11:53
Г. Полонка відходи туди не скидає а СКИДАЄ ВЕРЕСНЕВЕ - а Вереснеіе це М, ЛУЦЬК то Луцьк умив оуки від проблем та відходів луцька???? Якщо так то мешканці г. Полонки перекриють трубу з вересневого і будете какати перед міською радою!!!!!....
злий Показати IP 13 Червня 2017 09:37
Як так не хоче? В моєму місті є влада чи ні? Вивезти те сміття до місця проживання цього паморока і хай насолоджується
ВОВК Показати IP 13 Червня 2017 17:40
коментар було видалено
лучанин Показати IP 14 Червня 2017 16:53
З 100% гарантією стверджую на лідавській смердоти вже нема.Після того як місце події відвідав Поліщук, виконувач обовязки міського голови, дивним чином купа сміття кудась поділась Лежить звалені дві кучі піска ,які згодом розкидають.Честь і хвала таким керівникам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus