USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Фірмі екс-депутата міськради дозволили будувати біля замку Любарта

25 Січня 2017 16:20
Депутати міської ради погодились надати на умовах оренди ТзОВ «Луцькміськбуд» земельну ділянку для будівництва та обслуговування житлово-офісного комплексу на вулиці Кафедральній, 13 (площею 0,0779 га).

Про це стало відомо під час засідання 18 чергової сесії 25 січня.

Нагадаємо, на згаданій ділянці вже чотири роки не ведеться будівництво, і вона перетворюється на смітник. Тривалий час депутати не погоджували продовження оренди ділянки забудовнику - ТзОВ «Луцькміськбуд», засновником якого є Тихін Павлюк – депутат Луцької міської ради у 2006-2010 роках від фракції БЮТ.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ: ДІЛЯНКУ В СТАРОМУ МІСТІ ВІДДАЮТЬ В ОРЕНДУ

Відповідно до проекту рішення, перед початком виготовлення проекту забудови та проведення забудови земельної ділянки орендар має провести усі необхідні археологічні роботи із залученням до них державного підприємства НДЦ «Охоронна археологічна служба України» інституту археології Національної академії наук України.

Усі витрати пов’язані з укладанням та виконанням договору несе орендар.

Не пізніше як за три місяці з дня укладення договору оренди землі, підприємство має укласти договір на проведення археологічної експертизи. Завірені копії експертизи мають надати по одному екземпляру Луцькій міській раді та Адміністрації Державного історико-культурного заповідника у місті Луцьку.

Не пізніше як за три місяці після отримання висновку експертизи, орендар має укласти договір на проведення рятівних археологічних досліджень на земельній ділянці, яка містить об’єкт культурної спадщини.

ТзОВ «Луцькміськбуд» має розробити та затвердити проект відновлення втраченої забудови.

Дія договору припиняється достроково у разі недотримання орендарем вищевказаних зобов’язань, які виступають першочерговими умовами надання в оренду земельної ділянки.

Депутати підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пилип Показати IP 25 Січня 2017 16:37
Він так хоче будувати, як голодний с%ати !
пилип з конопель Показати IP 25 Січня 2017 18:11
так ділянка була в аренді.то що зміниться...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus