USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Генералам щось заважає нагородити волинських героїв-танкістів

13 Травня 2015 11:41
Волинські танкісти, які проявили героїчно захищали держав на сході України залишаються без нагород. Про це повідомляє Волинь:Світ.

Командування 14-ої ОМБр представило до нагород екіпаж танкістів, які в серпні минулого року в танковій дуелі підбили 2 танки, а ще один новий сучасний Т-72, якого навіть немає на озброєнні української армії привезли на місце дислокації в якості трофею.

Тоді танкісти перебували в складі нині розформованої 51-ої окремої механізованої бригади.

Також неабиякий героїзм та свій вагомий внесок зробили військовослужбовці з 14-ої ОМБр під час виходу з оточення під містом Дебальцевим на Донеччині.

Танкісти з волинської бригади під час прориву підбили 2-ворожі танки та вивели наші війська через щільні мінні поля.

Громадськість та журналісти неодноразово піднімають питання про справедливе відзначення подвигу волинян-танкістів Миколи Тишика, Андрія Мудрика, Олександра Пугача, Костянтина Мрочка та Романа Ляшка.

З лютого місяця, відколи журналіст и почали засипати листами міністерство оборони тільки наприкінці квітня надійшло повідомлення про подання Президенту України до нагородження орденами «За мужність» ІІІ-го ступеня екіпажу танка Т-64М у складі механіка водія Пугача О.І., та навідників-операторів Тишика М.В. та Мудрика А.Я.

Про інший героїчний екіпаж взагалі не згадується.

Дивно, як таке «розгільдяйство» сходить з рук тиловим генералам Міністерства оборони України та генерального штабу ЗСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ПТАДН 2ПТБ Показати IP 13 Травня 2015 12:17
Противотанкістів другої противотанкової батареї 51ОМБр тоже забули, які на прикінці серпня знищили 7 одиниць ворожої російської техніки, не кажучи вже про прикриття зачистки та розбивання вагонів залитих бетоном в м. Іловайськ!
Ольга Показати IP 13 Травня 2015 13:08
Ще хлопці роту виводили через мінне поле...про це тож не згадують...і взагалі чомусь в почьоті в більшості ті,що стояли на блок постах десь далеко від гарячих точок(((
ВОНО Показати IP 13 Травня 2015 14:07
їм нема чого ображатись, у нас заляпані нагородами груди це признак злодія і негідника. Достойні отримують нагороди лише в надзвичайних ситуаціях. Тому моя думка що справжнім воїнам варто відмовлятись від нагород які носять кабінетні злодюжки, бо цим вони себе ставлять в один ряд з ними
лучанка Показати IP 13 Травня 2015 15:51
Як прикро за наших мужніх Хлопців і як розчаровуються Українці у владі. Цілком згідна із "ВОНО"!
Анонім до лучанка Показати IP 13 Травня 2015 17:24
Хлопці мужні? Може й так. Тільки в статті є брехня. Наприклад, Україна продавала Т-72 в африканскі держави. І після цьго хто небудь мені буде розповідати, що в ВСУ немає Т-72? Нізащо не повірю.
тема Показати IP 13 Травня 2015 16:08
За підбиту зброю противника хлопцям ще і гроші мають виплатити, а штабним крисам у плани це не входить, бо йде дерібан бюджетних грошей!!!
ПТАДН 2ПТБ до тема Показати IP 13 Травня 2015 18:41
Вони звітують що виплатили більше 3 млн грн за знищену техніку! Питання кому??? Не нам (взагалі і мови не було, коли запитували про виплату то нам кричали сама лутша виплата це те що живими повернулися), так і не іншим бригадам та батальйонам з якими були в пеклі і до тепер зізвонюємся!
УКРОП Показати IP 13 Травня 2015 16:41
А нащо нагороди людям, які дивом живими залишилися, у нас же є Хероїчний Світязь та інші міліціянти -"добровольці". Тому хлопці, ви тепер хоч розумієте, чого Правий сектор бунтує проти генштабу і порошенка, і не дає себе роззброїти? Отож, бо всі ті, хто знаходиться під керівництвом крисятницьких структур держави можуть бути зраджені і обпльовані в будь-який момент. це і називається "жити-по новому" після 26 травня 2014 року .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus