USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Генплани міст і сіл Волині опублікують в інтернеті

5 Травня 2014 21:08
В області немає веб-доступу практично до всіх генеральних планів населених пунктів. В мережі можна ознайомитися з генеральними планами лише міст обласного значення.

Про це повідомив під час оперативної наради начальник управління містобудування та архітектури Волинської ОДА Юрій Казмірук сьогодні, 5 травня.

Зі слів посадовця, в інтернеті на веб-сторінках адміністративних органів влади опубліковані лише генеральні плани Луцька, Володимира-Волинського та Ковеля. Жодного генплану райцентру, районів, сіл в мережі немає. Тому, каже начальник управління містобудування, немає змоги в області здійснити містобудівний моніторинг. Крім того, розміщення на веб-сторінках цих документів регламентується державними актами.

Однак, каже Юрій Казмірук не всі місцеві ради виконують вимоги законодавства. Тож голова облдержадміністрації пообіцяв підписати розпорядження, у якому зобов’яже начальника управління містобудування та архітектури та керівників місцевих рад опублікувати генеральні плани населених пунктів області в мережі інтернет до 1 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
абс Показати IP 5 Травня 2014 22:18
а в шацьку генплан розробляє імперія вікон!!!!!
іРИНА Показати IP 6 Травня 2014 16:42
ВВАЖАЮ ЦЕ НЕДОЦІЛЬНО У ТАКИЙ ВІЙСБКОВИЙ ЧАС.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus