USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Голова правління «Інтера» пішов у відставку

14 Вересня 2016 17:29
Голова правління телеканалу «Інтер» Єгор Бенкендорф, який займав цю посаду з 2013 року, йде з посади за власним бажанням у зв’язку з особистими обставинами.

На каналі вже призначили нового гендиректора. Про це повідомляє «Радіо Свобода» з посиланням на прес-службу телеканалу.



Єгор Бенкендорф

Згідно з повідомленням, від 15 вересня головою правління «Інтера» буде Катерина Шкуратова, яка була виконавчим продюсером телеканалу і очолювала продакшн-компанію «Інтер Медіа Груп» «07 Продакшн».

Нагадаємо, 4 вересня на вулиці Щусєва біля офісу компанії, яка, серед іншого, виробляє програму «Подробиці» для «Інтера», невідомі підпалили шини, потім кинули у приміщення димову шашку, сталася пожежа.

Поліція розслідує цей інцидент. Згідно з даними силовиків, по медичну допомогу звернулися сім людей. Телеканал «Інтер» заявив, що у результаті пожежі повністю згоріла студія програми «Подробиці», а також постраждали деякі працівники.

Наступного дня, 5 вересня, біля центрального офісу «Інтера» кілька ветеранських організацій розпочали, як вони заявили, безстрокову акцію з блокування телеканалу, учасники заходу називають «Інтер» «агентом Кремля». Вони заявили про намір блокувати будівлю до повної зупинки роботи каналу.



Проте вже 6 вересня і активісти заявили про досягнення домовленості з телеканалом «Інтер» і припинили блокування центрального офісу каналу. Як повідомили учасники блокування, вони домовилися з представниками «Інтера», що протягом п’яти днів телеканал має змінити свій контент та звільнити Ігоря Шувалова, який працює заступником директора з розвитку компанії НІС.

Натомість «Інтер» заявив, що ні про що не домовлявся з активістами.

Телеканал «Інтер» уже неодноразово пікетували, зокрема у лютому через інцидент з лайкою в прямому ефірі продюсера програми «Подробности недели» росіянки Марії Столярової, яку згодом звинуватили у виробленні фейків в інтересах РФ і депортували з країни.



Марія Столярова

У 2013 році компанія GDF Media Limited Дмитра Фiрташа придбала Inter Media Group у K.H. Media Limited, яка належить Валерiю Хорошковському.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Словяни Показати IP 14 Вересня 2016 22:58
Залякали мужика . . . . Ганьба . . . Бояться правди інші телеканали . . . Інтер ти супер . . .
Словяни Показати IP 14 Вересня 2016 23:28
МОЯ ДУМКА ЩО І . . . Р ТИ НАЙКРАЩИЙ ТА ЧЕСНИЙ ТЕЛЕКАНАЛ ЯКИЙ ПОКАЗУЄ ТІЛЬКИ ПРАВДУ А ІНШІ ПРОСТО БОЯТЬСЯ ТУ ПРАВДУ. . . .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus