USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Громадські активісти - за підвищення цін на пиво. ВІДЕО

17 Червня 2013 15:34
Ухвалити законопроекти про підвищення акцизів на пиво вимагають громадські активісти, у зв’язку з чим вони пікетували Верховну Раду.

Про це йдеться у сюжеті 5 каналу.

Учасники тримали плакати з фотографіями хворих дітей та світлинами з зображенням нового корпусу «Охматдиту», який досі не добудували - не вистачає півтора мільярда гривень. Активісти підрахували - якщо акцизи на пиво підвищать з липня, то до кінця року бюджет отримає додатково до двох мільярдів гривень. Наразі у комітетах на розгляді три законопроекти. Активісти просять внести їх до порядку денного вже цього сесійного тижня.

Член опікунської ради лікарні «Охмадит» Анна Гопко каже:

«Ми розуміємо, що ціна питання для когось - це інтереси пивних компаній і лобістів. Для нас ціна питання - це життя дітей, тому що кожного дня ми бачимо як приїжджають батьки, привозять дітей і ми розуміємо, що ми не можемо усім допомогти, тому що суми 250 тисяч євро це не підйомні суми».

Координатор коаліції ГО «За тверезу Україну» Юлія Солоха повідомляє:
«Сьогодні ми запалили свічки, їх сто ці свічки символ життя .Цими свічками ми спонукаємо депутатів, аби вони своїм рішенням не обирали пляшку пива, а прийняли рішення на користь життя і здоров’я дітей».

Нагадаємо, у разі схвалення нардепами відповідного законопроекту, в Україні може подорожчати пиво.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучани Показати IP 17 Червня 2013 16:24
Нехай пють самогон або ще якийсь шмурдяк.
Юрій Показати IP 17 Червня 2013 16:24
І обов'язково ще треба ввести акцизу на повітря!!! А то від кисня теж можна сп'яніти!!! І ще було б бажано ввести акцизу на право бути самолюбивими ідіотами, правда ці активісти що приймали участь у ЦЬОМУ пікетуванні до останньої моєї пропозиції не приєднаються... Хто ж буде сам проти себе пікетувати?
Вася з Маневич Показати IP 17 Червня 2013 18:00
Люди, як можна бути такими тупими? Харе лозунгами махати, включайте мозок. Сьогодні піднімуть акциз на пиво, завтра на хліб, післязавтра на повітря. Лікарня недобудована не через те, що грошей немає в бюджеті, а тому що вони "ефективно" освоюються ПРавильними пацанами в інших напрямках, як то розбудова Межигір'я, встановлення гламурних люстр, золотих унітазів, та інших маленьких радощів наших небожителів. Так же буде і з акцизом на пиво, тільки сліпому не видно, що це лише привід.
Михайло Показати IP 17 Червня 2013 20:28
А може активісти взялися б вишукувати кошти для дитячих лікарень в забороні вивезення мільярдів доходів олігархами в офшорні зони? Там ховаються реальні українські гроші від оподаткування!
андрiй76 Показати IP 17 Червня 2013 23:59
Бред сивой кобылы.При чому тут пиво до недобудованої лікарні?..Активісти хрєнові...Проявляють свою"активність"не в тому напрямку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus