USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Григорій Пустовіт прокоментував звільнення Ігоря Поліщука

3 Липня 2017 13:40
Новообраний секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт повідомив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини, що ще три дні тому не підозрював, що справа може обернутися таким чином. З його слів, він відмовляв Ігоря Поліщука від рішення скласти повноваження секретаря міськради.

Йдеться про те, що сьогодні 3 липня під час 26-ї сесії Луцької міської ради Ігор Поліщук оголосив про складання повноважень секретаря міськради, а новим секретарем обрали Григорія Пустовіта.

Як зауважив новообраний виконувач повноважень голови міськради, постійні політичні інтриги та боротьба за владу в місті негативно відображаються на образі Луцька, зокрема й стосовно співпраці з європейськими державами. Наприклад, саме через ці причини фестиваль «Ніч у Луцькому замку», попри попередні домовленості, не відвідали мери міст із Португалії та Кіпру.

«Ніч у Луцькому замку» дала нам розуміння того, що потрібно щось змінювати. Це позиція Ігоря Поліщука», – відзначив Григорій Пустовіт.

Він розповів, що, своєю чергою, відмовляв Ігоря Поліщука від рішення скласти повноваження секретаря міськради. «Я говорив, щоб він залишався, адже він компетентний, грамотний, чітко виконує свою роботу й у нього все виходить», – сказав Пустовіт.

Та додав: «Це молоде покоління політиків, яке на перше місце ставить порядність, моральність, громаду. Він сказав, що не потрібно цієї політичної боротьби в залі. Він вірить, що Юлія Вусенко теж зробить крок назад і вони зможуть конкурувати на рівних умовах на виборах луцького міського голови, залишивши сесійний зал для роботи на користь громади».

Також новий секретар Луцької міської ради наголосив, що насамперед, виконуючи свою роботу, планує закінчити 26-ту сесію міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 3 Липня 2017 14:48
Пустовіт мудра людина.-"Це молоде покоління політиків, яке на перше місце ставить порядність, моральність, громаду" . Він також з їх рядів.
софі Показати IP 3 Липня 2017 23:53
а я так не думаю нажаль.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus