USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Янукович обіцяє забезпечити підтримку українській мові

9 Листопада 2013 19:00
Президент України Віктор Янукович запевнив, що держава й надалі докладатиме зусиль для реалізації відповідальної і виваженої політики, спрямованої на підтримку та розвиток української мови на засадах суспільної єдності і злагоди. Про це йдеться у його привітанні з нагоди Дня української писемності та мови, повідомляє «УНІАН».

Як зазначив Янукович, «від часів Київської Русі писемне слово сприяло інтелектуальному піднесенню народу, збереженню його самобутніх духовних традицій, національної ідентичності і культури». З його слів, «визначальне місце у становленні сучасної української літературної мови належить Тарасові Шевченку - славетному генію, 200-річчя від дня народження якого відзначатимемо всенародно наступного року».

Верховна Рада України працює над внесенням змін до гуманітарного законодавства, спрямованих на всебічний розвиток та зміцнення позицій державної мови. На цьому наголосив голова Верховної Ради України Володимир Рибак у своєму привітанні з нагоди Дня української писемності та мови, - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus