USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Кабмін оскаржив поновлення Насірова на посаді глави ДФС

9 Січня 2019 21:32
Кабінет міністрів України оскаржив поновлення Романа Насірова на посаді голови Державної фіскальної служби.

Про це повідомили у прес-службі Шостого апеляційного адміністративного суду, пише Укрінформ.

«Дві сторони мають право подати апеляційну скаргу, а наразі скаргу подала лише одна сторона – Кабінет міністрів. По закінченню терміну на апеляційне оскарження справа буде передана до Шостого апеляційного адміністративного суду», – сказала представник прес-служби.

Зараз, за її словами, апеляційна скарга Кабміну перебуває в Окружному адмінсуді міста Києва.

До слова, Кабінет міністрів України звільнив Романа Насірова з посади голови Державної фіскальної служби у січні 2018 року. Як повідомляло слідство, Насіров причетний до "газової схеми Онищенка". На думку детективів, впродовж 2015 року обвинувачений ухвалив низку безпідставних та незаконних рішень про розстрочення сум платежів з рентної плати за користування надрами для задіяних у схемі компаній на загальну суму 2,019 млрд грн.

11 грудня Окружний адміністративний суд Києва поновив на посаді голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова. Суд наказав виплатити поновленому на посаді голови Державної фіскальної служби компенсацію у 184 тисячі гривень.

27 грудня 2018 року Насіров з’явився у своєму колишньому кабінеті. В секретаріаті Кабміну заявили, що уряд жодного рішення стосовно його поновлення на посаді не приймав і готується оскаржити рішення Окружного адмінсуду столиці про його поновлення.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus