USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кандидатуру чинного керівника прес-служби Луцької міськради обговорять публічно

18 Квітня 2015 08:00
На сайті Луцької міської ради 16 квітня 2015 року опублікований проект рішення, в якому йдеться про публічне обговорення кандидатури чинного керівника Відділу інформаційної роботи міськради Зої Балюк.

У відповідному проекті рішення виписані чіткі вимоги до працівників і, зокрема, керівника Відділу щодо призначення їх на посади. Так, у прес-службі міськради повинні будуть працювати особи, які мають вищу освіту і необхідний стаж роботи за фахом. Усі працівники Відділу прийматимуться на посади і звільнятимуться з посад міським головою в порядку передбаченому чинним законодавством.

Щодо кандидатури на посаду начальника Відділу, то її будуть попередньо обговорювати громадськістю.

У разі ухвалення даного рішення обговорення кандидатури діючого начальника Відділу інформаційної роботи Луцької міської ради Балюк З.В. буде проведено до 01.06.2015 року за правилами, визначеними вище. Вважати рішення загальних зборів по даному питанню рекомендаційним, що вказує на ступінь довіри професійного середовища журналістів до діяльності відділу інформаційної роботи Луцької міської ради.

Повний текст проекту рішення Луцької міськради можна прочитати ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 54
дідо Показати IP 16 Квітня 2015 19:13
трошки б менше макіяжу.
бабо до дідо Показати IP 16 Квітня 2015 20:22
тебе ще тут не вистачало!
візажист до дідо Показати IP 18 Квітня 2015 13:11
Милий мой дидо, я так бачу що ви мій клієнт,,,,, вам треба зробить операцій з макіяжу не лише на писок а й на іншу частину тіла- і на голову , щоб мозги ліпше запрацювали, (Шкода як виявиться факт їхньої відсутності)
Анатоль_ до візажист Показати IP 18 Квітня 2015 14:12
Я можу того Дідо познайомити з панею Наталею Семенівною!
Єва Показати IP 16 Квітня 2015 19:33
Да , докотились й доробились депутати до того, що вже заради своїх меркантильних інтересів у політичних ігрищах зневажають жінок....Мабуть скоро дійде до того, що Волинські новини будуть описувати сімейне життя родин працівників міськради, бо хтось комусь недовподоби......Соромно, за таку ницість з боку депутатів ради....Може в них дружин немає, якщо вдались до такого
Галя Показати IP 16 Квітня 2015 20:01
Зоя дуже хороша та професійна людина. Професіонал своєї справи. З нею завжди приємно співпрацювати та спілкуватися. Людина щира та відкрита. Коли не звернешся за допомогою, то завжди допоможе. Людина, за багато років роботи керівником прес-служби, заслужила авторитет у журналістському середовищі. Ганьба тому, хто виносить такий недолугий проект рішення на розгляд депутатів
Вася Показати IP 16 Квітня 2015 20:03
Не може Осіпов і йому подібні запокоїтися. Тепер вирішив таким чином насолити Романюку. Та нічого не вийде у цього обранця громади. Не доріс він ще до того, щоб тягатися з мером. Кашки треба ще поїсти трішки
Правда Показати IP 16 Квітня 2015 20:16
Низько воювати з жінками. Зоя Балюк - людина на своєму місті. Роботу свою знає чудово, щира і доброзичлива. Завжди прийде на допомогу усім, хто потребує. Дійсно, нехай депутати-ініціатори зберуть авторитетних у нашому місті журналістів, і ми почуємо думку про Зою. Можливо тоді їм стане соромно, а можливо й не стане. Бо такі люди сорому то й не мають.
Анонім до Правда Показати IP 16 Квітня 2015 20:20
Підтримую, а ще почуємо думку цих же журналістів про ініціаторів Осіпових і Поліщуків! О це вже цікаво!
місцевий Показати IP 16 Квітня 2015 20:21
Осіпови, Шиби і Ко. - вам ще воздасться! Нахабні нероби лише громаду збурюють, а самі ніц не зробили!!! Ганьба!!!
Макс Показати IP 16 Квітня 2015 20:27
Усі звикли, що Осіпов "редиска", але не думали, що й Поліщук такий же
тутешній Показати IP 16 Квітня 2015 20:53
Тим, хто працює в прес-групі голови міської ради, ніякі наслідки обговорення і ніяка "публічність" не загрожує. Не треба надувати бульку, тим паче, що цього вимагає положення про самоврядування. Щодо ділової репутації Балюк Зої, то бажаю подбати за цю людську якість усім державним і недержавним людям так, як дбає вона. Якщо ж це ініціатива одного депутата Осіпова, то давно визрів час влаштувати йому обговорення на всі випадки життя. Але після такої неприємної для нього процедури він може поміняти своє геморойне крісло на маневицьку колонію посиленого режиму №42: рекетирство, рейдерство, зрада інтересів партії, брехня, непорядність, підступність, звязки з кримінальним світом... Не за горами той час, коли журналісти влаштують йому таку піблічність. Ще далеко до виборів, бо він вже давно з ланцюга зірвався.
Олга Показати IP 16 Квітня 2015 20:56
Зоя Балюк взірець для всіх. Професіонал, чуйна , добросовісна, комунікабельна - прекрасно робить свою роботу .На неї можна рівнятись як в роботі, як в одяганках - стильних, модних, цікавих. Образливо інше : що розпочали обговорення з Зої, що з мужиків - слабо? А як визначали :з обговорення якого відділу розпочати? Знайшли відділ інформаційної. роботи..... Цього перевертня Осіпова треба точно винести на публічне обговорення і почати з громадянства, неповернення кредиту і т. д. А так обговорення Балюк це нагадує розправу. Попереду вибори і так треба позбавити мера нормальної роботи цього важливого відділу, а так як його очолює жінка, треба її життя перетворити в жах, щоб вибити у неї землю з під ніг, і таким чином в черговий раз насолити Романюку.
sss до Олга Показати IP 18 Квітня 2015 09:00
тебе не зає....ло одне й те ж писати як "Олга" "Галя" "преса" "правда"...тощо хвали хвали мене ти моя губонька Зоєчко;)
Анонім Показати IP 16 Квітня 2015 21:04
Просто красуня!
преса Показати IP 16 Квітня 2015 21:07
Зоя - красива і розумна жінка. Подивишся, поспілкуєшся і хочеться жити. Рідко так буває, що Бог дає все: і фізичну красу, і красиву душу, і розум. І ніякого макіяжу тут немає. Є смак і бажання дивитися з собою. І є глибока порядність, яку вимагає робота і оточення. Крапка. Осіпову вона не під силу в будь-якому відношенні. В нього ожиріння серця і задишка. А якщо відбудеться обговорення, то там будуть присутні багато журналістів і в нього буде дуже блідий вигляд. Нехай в усі кишені засовує валокордин.
чого там до преса Показати IP 18 Квітня 2015 08:27
Макіяж є. І дійсно надміру. Але не макіяж робить людину, а людина макіяж.
Ірина до чого там Показати IP 18 Квітня 2015 13:01
не тобі судити!
чого ж то до Ірина Показати IP 18 Квітня 2015 17:42
Якщо не мені, то кому? Корові? Корова теж визнає, що забагато.
Ді Капріо Показати IP 18 Квітня 2015 09:29
ЧОМУ НЕ В ПОВНИЙ РІСТ І НЕ В БІКІНІ?
Ваня Показати IP 18 Квітня 2015 11:06
До чого та Зоя????????? і до чого та фотографія? і професіоналізму там не має
правдива Показати IP 18 Квітня 2015 11:25
Вибілювати, піарити своє керівництво, де б вона не працювала, це вже професіоналізмом зветься?:)))
до правдивой до правдива Показати IP 18 Квітня 2015 13:02
Таке враження складається, що ви ні дня не працювали й не розумієте слово відповідальність. Якщо б працювало б, то вкладала частину себе в роботу. Перш ніж критикувати Зою, повчіться в неї таких рис: відданість справі, фаховість, відповідальність, результативність, чуйність і переживання. Гидко дивитись, що ницість, бажання знищити , сліпа нажива вигоди стали верховенством над добром, милосердям, любовью. Якщо це буде продовжуватись, то й нетреба ПУтіна, щоб посіяне зерно ненависті заростило наші душі.
лівий Показати IP 18 Квітня 2015 11:27
А новопризначену піарщицю в ОДА коли обговорювати будуть?
Іванна Показати IP 18 Квітня 2015 12:23
А хто запропонував такий проект???? Мабуть, хоче очолоти відділ?
Петро Показати IP 18 Квітня 2015 12:32
Зоя дуже хороша людина, ввічлива. Можливо, ви її не знаєте. А ми, журналісти, постійно маємо справу з нею. Працювати з Балюк - одне задоволення!
свід_ОК до Петро Показати IP 18 Квітня 2015 12:40
А "Петру" з усіма працювати у задоволення, хто платить!:)
sss до Петро Показати IP 18 Квітня 2015 13:26
коментар було видалено
1111 до Петро Показати IP 18 Квітня 2015 13:28
ківерцівська хв**да
Юля до 1111 Показати IP 18 Квітня 2015 13:39
цікаво, скільки цим коментаторам платять? по-собі судите? такі коменти в період виборчої кампанії прогнозовані й примітивні, швидче свідчать про ваш рід діяльності)
журналісти Показати IP 18 Квітня 2015 12:55
Підтримуємо Зою, бо вона - хороший прес-секретар, добра і порядна людина. За всі роки співпраці з нею жодного разу не почули хамства, жодного разу не було проколів в отриманні інформації і сприянні в розмові з чиновниками. На будь-який запит - своєчасне реагування. Завжди інформацію у прес-службі надавали не скупу, а розгорнуту. За необхідності щось уточнити ніколи не було відмовок. А лобіст власних інтересів Осіпов і іже з ними нам не цікаві. Ви можете скільки хочете котити бочку на Романюка, маєте право. Так, його проколи в роботі видно, претензій є чимало, але є про що сказати і добре. Осіпове, розкажіть про свої заслуги перед громадою. Яке питання ви як депутат змогли вирішити. Формат Ляшка уже не актуальний, та й копіювання недолуге. Якщо такий формат втілить наступний мер, то біда лучанам. "Олга" вище нагадала про неповернення кредиту. Можливо, треба щоб і прокуратура нагадала. Підмазатись під Майдан, гадаємо, не вдасться. Суспільство інше. Там уже кілька примазаних стояло. І хто про них говорить? Історія досить швидко викинула їх на смітник. Зоя ж працює багато років і довела свою спроможність підтримувати професійні зв’язки із журналістами. Тож у нас пропозиція: публічно обговорити всіх депутатів міської ради, оприлюднити обговорення, аби цим "мудрецям" було неповадно знову пхатися на вибори. Тим більше, обговорити роботу і так звані ваші заслуги, а отже, знати, чим дихаєте, - повне право виборців. Ваші персони до жовтня більш актуальні, ніж Зоя. Сподіваємося, так вважає уся журналістська спільнота Луцька. А Зоя нікуди не подінеться. Якщо припустити, що ви, Осіпове, чи такі самі, хтось із вас стане мером, ви ж усе одно зміните прес-службу. То чого шуміти? Але мером треба бути обраним, а не стати!!! А Зоя, очевидно, не ллє воду на млин вашої популярності? У вас є півроку, щоби довести свою потрібність лучанам. І для вас зауважимо, цей пост писала не Зоя, а журналісти. А от "лівий" - не лівий, а правий. Питання доцільності перебування на посаді керівника прес-служби облдержадмністрації Головачук і її хамська поведінка - справді актуальне.
перехожий до журналісти Показати IP 19 Квітня 2015 03:12
А Зоя це хто? Буфетчиця з їдальні чи прибиральниця? Га ....
Анонім до перехожий Показати IP 19 Квітня 2015 12:20
А хто ти?
Колишня колега Показати IP 18 Квітня 2015 12:58
Я щаслива тим, що мені колись довелося працювати з такою людиною як Зоя. Людина - трудоголік. Вміє обєднати навколо себе колектив. Толерантна і справедлива. Прекрасний спеціаліст, добре знає свою роботу.А щодо макіяжу, заздріть мовчки. У кожної людини свої смаки. На мою думку, це взагалі не тема для обговорення.
Ірина Показати IP 18 Квітня 2015 12:59
Люди, як вам не стидно тут в коментарях опускатися до такої ницості, як осуд цієї жінки. Ви всі, хто тут критикує, її одного погляду не варті. хвалебні оди писати не буду, бо і журналісти, і хто з нею працює чудово знають її, як професіонала, хорошу та щиру людину! а ті, хто тут пише, просто заздрять або працюють на замовлення (вибори ж почалися). і взагалі, одразу видно рівень тих, людей, хто тут язика розпустив. додуматись, макіяж, стиль вони критикують... смішно, ницо, гидко і по-тупому!
Ірина Показати IP 18 Квітня 2015 13:13
І ще! як на мене, гидка ситуація із цим проектом рішення! зрозуміло, як ясний день - вибори почалися! вже працюють проти Романюка. вирішили почати із прес-служби, щоб підкосити його команду! Пліщук вирішив внести зміни до ЗУ "Про місцеве самоврядування"? давайте тоді всі структурні підрозділи обговоримо, всіх керівників! мені боляче і бридко, що люди продали все: совість, мораль, людяність (про Бога вже мовчу) заради грошей, грають у свої брудні політичні ігрища, використовуючи порядних і чесних людей!
До 1111 Показати IP 18 Квітня 2015 13:40
Досить ображати людину! У вас хоч трішки совісті є? Ви на секунду подумайте, що відчуває людина, читаючи таке?
До Поліщука Показати IP 18 Квітня 2015 13:47
А Ви впевнені, що за такий абсурдний проект проголосують інші депутати. А Ви вже почали обговорювати Балюк. Поліщук, великий юрист, де ваш професіоналізм???? Ви ж автор проекту!
Справедливість Показати IP 18 Квітня 2015 18:40
Той, хто обгажує Зою-п'яти її не вартий, я за неї порву любого, краще заткніться, бо вона і я захищені Богом. Хто буде відкривати свого поганого рота-я йому не заздрю, побільше б таких порядних людей, як Зоя!
Віка Показати IP 18 Квітня 2015 18:52
Хто може цю красу обливати брудом? Тільки невдахи страхопудливі гулящі дрянюги типу чернишки-екс її начальниці, горе вам, пройдисвітки, ви можете ричати скільки завгодно-вам до Зої, як до неба рачки!
Ірина Показати IP 18 Квітня 2015 20:04
Вже така Зоя хороша, добра, красива, чуйна, професіонал.... бла, бла, бла, бла... Нехай буде мером, чи відразу на Гунчикове місце. Або президентом.
Анонім до Ірина Показати IP 18 Квітня 2015 23:20
Як би Ви її знали, теж би малу таку думку!
преса Показати IP 18 Квітня 2015 20:15
Приєднуюсь до всіх позитивних епітетів і метафор в адресу нашої дорогої Зої Балюк. Приємно працювати з такими спеціалістами. Знаю Зою ще з початку 2000 - х років. Освіта, виховання, культура, краса - усе там є. Все пізнається в порівнянні. Тому чекаю, коли заберуть з прес-центру Волинської ОДА оте довговязе нещастя з ротом як у ворони (яке прийшло з газети). Воно ні працювати не вміє, ні з людьми спілкуватись, лише хамити. Краще б її наглядачем в Маневицьку колонію - там такі потрібні. Чи на війну солдатам шкарпетки прати. В прес-групі ОДА завжди працювали розумні, ввічливі і чуйні спеціалісти. Галина, Ірина, Ярослав. Всі вони мають хорошу роботи і продовжують співпрацювати з ЗМІ. А це, що прийшло... Бракує слів.
свід_ОКу Показати IP 18 Квітня 2015 20:47
Працюй так, щоб тобі платили. Чи слабо? Напевно ходиш, недокурки збираєш?
Ірині Показати IP 18 Квітня 2015 22:48
Що, жаба задавила, що може людина мати тільки все позитивне?То повісся на сучку від злості, жовч витече.
вася Показати IP 18 Квітня 2015 22:59
а у нас країна придурків. тільки ми вміємо не поважати один одного. обзивати людей. хто писав на пані Балюк гадості, то прийдіть і скажіть їй все в очі, а то ховаєтеся як ті **икуни - кинули камінь за угла і ховаєтеся. покажіть свій героїзм. далеко нам ще до європи.
Іоаким Показати IP 19 Квітня 2015 00:33
О , люде !Продеріть очі . Все про Зою написали - правда,але вина її у відданості персонально меру.Бо служити народу-то є добре,а служити конкретній фамілії-не зовсім.Тим більше ,шо до нього є питання.Претензії до Романюка призведуть до вильоту її з патронатної служби Голови.Якби вилетів Вербич чи Соколовська - туди їм і дорога,а Зою дійсно жаль чисто по людськи.А депутатів по осені пощитаємо .Акі пророчу,шо бойца поліщука ,бойца осіпова ,бойца шиби - потєрі нє замєтім .Але то не позбавляє тебе ,Зою ,думати.Красива жінка - то добре,а коли ще й розумна - то ціни їй нема.Розкинь карти.
Іоакиму Показати IP 19 Квітня 2015 07:18
Я вже розкинув карти. Зоя Балюк "не вилетить з патронатної служби голови" по одній простій причині: Микола Романюк легко виграє другу каденцію і будуть плакати гроші Палиці, як плакали по Констанкевич. Ті негідники, які рвуться керувати містом, ганебно програють. Тому подальша розмова про "виліт" сама по собі відпадає. І тоді тому, хто підписався псевдом "Іоаким", доведеться за його "пророчі" ясновидіння затискати яйця в дверях. Не менше примітивна думка троля про "відданість персонально меру". Голова - не єгипетський фараон, не призначений і "верховним командуючим". Його вибрала громада міста, тому й прес-група повинна максимально служити голові, а отже - місту. Під цією службою розуміється максимальна видача «на-гора» правдивої інформації про місто і роботу команди голови і, одночасно, максимальний захист його особисто від дезінформації, бруду, брехні і від придурко-ідіотів (вони згадані в коментарях вище). Прес-група в міру своїх сил виконує цю роботу, і виконує добре.
валя до Іоакиму Показати IP 19 Квітня 2015 13:37
І справді Зоя праює віддано та чесно. Вона підібрала собі в команду таких же людей. Жанна, Юля, Ліда та Саша хороші та відповідальні працівники. Коли не звернешся до цієї команди, то завжди допоможуть. Більше б таких людей
Ірині Показати IP 19 Квітня 2015 11:51
НА Гунчикове місце наймичкою президента Зоя не захотіла б. Вона знає собі ціну. А от, президентом може бути, тільки для початку - невеличкої держави.
мася Показати IP 19 Квітня 2015 13:34
шановні депутати осіпов, бондарук та поліщук, так від вашої діяльності шкоди більше для міста, ніж користі. хватить згадані вище товариші вже боролися демонстративно з омелою. одні стовбури від дерев залишилися.краще повчіть трішки. мудреці кажуть: мовчання - золото. краще скористайтеся цією істинною. вроді з вигляду непогані люди, а як починаєте говорити...
кася Показати IP 19 Квітня 2015 14:59
Забагато уваги Осіпова. Йому потрібна трибуна, щоб висловлювати свої людоїдські концепції і демонструвати підступну і підлу посмішку. Прес-група - чергова "жертва" цієї трибуни. А тут вже стільки галасу від тролів, ніби синиця море підпалила. Нічого тут не відбувається, крім гавкання. Собака гавкає, а караван йде. Караван проходить, гавкати немає на кого, і собака кусає свій блошиний хвіст. Хто на ЩО вчився. Ця писанина - це зайва безкоштовна реклама рейдеру в мантії депутата. В цьому випадку краще змовчати.
Никодим Показати IP 19 Квітня 2015 20:35
Зоя така гарна, що її за одну красу можна платити найбільшу зарплату, то прикраса міської ради. Там все-і розум, і краса, я б все віддав, щоб мати таку жінку, я б сидів біля її гарних ніжок і служив як вірний пес, щасливий той чоловік, який обладає такою мадонною!
психолог Показати IP 20 Квітня 2015 05:44
Іде перевірка Нової Волині на вшивість і інтелект.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus