USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Кандидати на посади начальників волинських держлісгоспів

9 Червня 2014 22:00
Громадське обговорення кандидатів на посади директорів 5 лісгоспів Волині відбудеться у вівторок, 10 червня, в приміщенні Управління лісового та мисливського господарства Волинської області.

Крім цього, буде вирішуватися питання про біржові торги, які 06.06 14 року зірвали через подачу одних і тих самих лотів на два різні підприємства, що проводять торги, - повідомляють активісти.

На посади начальників держлісгоспів зокрема претендують лісничий Ковельського лісництва Микола Мельник, головний лісничий Костопільського військового лісгоспу у Рівненській області Віктор Максимчук, директор ТзОВ «Лістрансбуд» Юрій Ребар та лісничий Ростанського лісництва ДП «Шацьке учбово-дослідне лісове господарство» Петро Ткачук.

Детальніше про кожного з кандидатів читайте нижче:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
А в які Показати IP 9 Червня 2014 22:46
А в які лісгоспи будуть назначатися ?
?? Показати IP 9 Червня 2014 23:00
Цікаво а хто очолюєт громадську раду? де працюваі і ким.
Відаю Показати IP 9 Червня 2014 23:36
Ребар Юрій син Ребара Сергія, а Ребар Сергій (старший дядько вже) був директором Городоцького держлісгоспу, то син за правління батька мав ну дуууже добрі замовлення :)))). Люстраційний комітет до роботи!!! Перевірка на вашу пронизливість та безкомпромістність в боротьбі за правду! А ще Ребар Юрій виконував замовлення Даніліна (Луцького міського прокуратора) на виготовлення дерев"яних будинків для розважального комплексу біля МАКСИМУСУ - "Щас спою" (з краденого ("місцями") лісу :) . Прошу розвінчати мої "здогадки" документально :) В той же період розбив бідака Юра, син Ребара Сергія, джипа НІССАН СЛІДОПИТ (Nissan Pathfinder) - то на МАКСИМУСІ й зладили. В якись момент не поділив "щось" Сергій Ребар з Колісником старшим - дуже гризлись. Зараз напевно п.Ребар С. розказує про утиски злої колишньої влади і синка під шумок пхає. :)))) ЛЮСТРУВАТИ!
Щось до Відаю Показати IP 9 Червня 2014 23:44
Щось мені підказує ,що це не єдиний "достойний син" "достойних батьків" і не тільки в лісовій галузі.
Відаю Показати IP 10 Червня 2014 00:05
Червоною кульковою ручкою написи на "трудоавтобіографіях" куди хто хоче втрапити. Одним почерком писані написи. Хто що знає про кандидатів пишіть. Гіркота в тому, що на кожне місце по одному кандидату. 100% прохідні. Напевно. Обговорення громадське - фарс. Вже краще тест на IQ проведіть. А ще я б надав кожному завдання на 1 год - написати лист - що і як я буду робити на посаді і що планую досягти в певні терміни. І в особову справу підшити. А потім не ці друковані "американською" технікою на "фінському" папері з нашого дерева скани викладати - а чіткі результати - прогнозовані і фактичні. Відповідь "не смогла, помешали" - зарплатою і пенсією коригувати.
Колєсніков Показати IP 10 Червня 2014 05:34
Колісник, як і абсолютна більшість начальників, як міг так і гнобив Ребара, і не тільки. Колишній начальник з тієї породи франківських злих псів, які патологічно не терпіли розумніших за себе. Впродовж часу, коли він зайняв кабінет начальника, з галузі з його "допомоги" пішли багато хороших працівників. А оскільки розуму було небагато, то доводилось гнобити всіх. Гнобилась ініціатива, гнобились розумні ідеї, були в пошані специ такого розумового розвитку, як його старший синок з мізками зозулястої курки, що пятьом жінкам наробив дітей і всіх залишив. Мова йде про те, що треба шанувати лісові кадри, бо в галузі вже немає кому працювати. Скоро в лісотехнічні вузи будуть прийматися бажаючі по співбесіді або примусово - всі хочуть красти, ходити по паркету і їздити на дорогих джипах. Взагалі, чим менше в галузі буде колісників, тим краще буде для волинського лісу. Слава Україні!!! Ганьба коліснику!!!
Подруга до Колєсніков Показати IP 10 Червня 2014 07:59
Ох чую Ребар Софію!!!! Чоловіків вилізла захистити! Куди ж без неї?
з Городка Показати IP 10 Червня 2014 06:35
Ребар був конкурентом Колісника не лише в бізнесі, а й як керівник. Колісник боявся його, тому й позбувся. Колісник працював за совковим принципом: я - начальник, ти - дурень.
Ківерчук до з Городка Показати IP 10 Червня 2014 07:02
Я вам скажу що Ребар ще те стерво, Колісник і Ребар один одного варті, повірте.
лісник Показати IP 10 Червня 2014 08:06
ребари - корупціонери і злодії!! Мельничук в. і ребар ю. - це крок внікуди. Вони ніколи нічого не створили путнього: порожні і безтолкові дітки крадунів лісу, пального і запчастин. Порада: якщо берете на роботу, то максимум на 2 місяці і без права розпоряджатись коштами. Доречі у всіх у них з Колісником стички тільки із за їх мам Ребарши і Мельничучки.( що поробиш, пан колісник по їх городах - кущиках добряче попорав, от старші Ребар і Мельничук і гиркались). В прайді, к в прайді.
Відділу кадрів Показати IP 10 Червня 2014 08:39
Та тут такі КАДРИ що їх після РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ взагалі треба було викорінити з галузі! Що за підхід до підбору кадрів? В комерційну структуру - там де треба результати кожної хвилини позитивні - так би взяли на роботу? Де конкурс? Невже на 1 місце 1 учасник? Випробувальні терміни? Встидно за вашу "Рашу". Що за підходи до роботи?! Совок. Знову хочете по кланах сімейних дерибанити? Ну невже такі НЕЗАМІНИМІ СПЕЦІЯЛІСТИ!?
Волинянин Показати IP 10 Червня 2014 09:40
Шановні, як можна назначати тих, які все життя крали ліс, мають пилорами, . Це те, що щупака пустити в акваріум з карасями. Якщо будуть такі як Ребери, то ганьба люстраторам, чи в них теж квоти від партії.
Нема чого робити Показати IP 10 Червня 2014 10:06
Нема чого робити в тому лісі. Просто провести комплексну ревізію і за відшкодовані кошти можна довго розвивати всю Волинь. А якщо так залишити,то буде -)|( о п а
тупоголовий Показати IP 10 Червня 2014 15:53
Поясніть, хто мудріший, два питання: 1. Чи має право ВН оприлюднювати персональні дані кандидатів? Чи вони давали на це дозвіл? 2. Чим і як пояснити дату народження пана Мельника ( на скані)?
голос розуму до тупоголовий Показати IP 10 Червня 2014 16:23
Та будьте логічними! якщо обговорення громадське, а посади - є ОБРАНИМИ, то і інформація про кандидатів має бути публічна. Крім того, її очевидно надали активісти.
Вже до тупоголовий Показати IP 10 Червня 2014 19:36
Вже давно ця інформація оприлюднена на волиньпост і їн...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus