USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Керченський стрілець мав спільника, – ЗМІ

24 Жовтня 2018 14:09
Для втілення теракту у політехнічному коледжі окупованої Керчі невідомий допоміг Владиславу Рослякову пройти зі зброєю непоміченим.

Завжди зачинені двері запасного входу в день трагедії виявилися відкритими. Слідчі припустили, що хтось із однокурсників знав про плани вбивці та допоміг йому. Про це пише Gazeta.ua з посиланням на російське видання Life.

«У Рослякова виникли труднощі при купівлі зброї. Співробітники збройового салону не хотіли продавати йому рушницю, засумнівавшись у достовірності його документів. Однак після дзвінка до Росгвардії вони змінили своє рішення, оскільки їм підтвердили достовірність ліцензії», - йдеться у повідомленні.

Також видання, посилаючись на власні джерела у слідчо-оперативній групі, повідомило, що на відеозаписах із Росляковим видно іншого хлопця.

«На відео чітко видно, що в коридорі 1 поверху коледжу Рослякова, на якому одягнена футболка, зустрічає невідомий молодик, який проводжає його до їдальні», - уточнив анонімний співрозмовник ЗМІ.

Хлопця підозрюють у сприянні злочину. Він міг відкрити запасний вихід і допомогти заховати вибухівку в їдальні в той час, коли Росляков відправився стріляти всіх, хто йому траплявся на шляху. Встановити його особу окупаційній владі поки не вдалося й офіційно вони всіляко відкидають наявність ймовірного спільника.

«Його ім'я сподіваються з'ясувати, вивчивши виявлені обгорілі мобільний телефон і комп'ютер Рослякова», - зазначається.

17 жовтня Владислав Росляков зайшов до Керченського політехнічного коледжу та розстріляв там учнів і викладачів. Під час теракту загинули 23 людини і ще кілька десятків отримали важкі поранення. Убивця знищив на пустирі свої фотографії, зошити, флешки, сім-карту, а також Біблію. Також на записах з камер відеоспостереження видно, як Росляков несе на пустир сейф. Ймовірно закопав його там. Проте, що було всередині – невідомо
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Просто Показати IP 24 Жовтня 2018 14:29
абсолютно по**г!
Анонім Показати IP 24 Жовтня 2018 22:21
МВФ требует от Украины увеличить цену на газ ещё на 40%

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus