USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Командира «беркутівців», які побили студентів, поновили на службі

23 Жовтня 2015 23:45
Командира роти «Беркут», яка брала участь у силовому розгоні студентів та молоді на Майдані у ніч на 30 листопада 2013 року Євгенія Антонова повернули на роботу через участь в АТО.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Іван Варченко, - повідомляє «112 Україна».

«Проти нього насправді відкрили кримінальне провадження, він є фігурантом разом з кількома іншими своїми колегами. Це провадження стосується якраз справ на Майдані грудня-лютого минулого року. Зараз, наскільки мені відома інформація, він звільнений від своєї посади, але там є певна колізія. У травні він проходив службу в АТО, закон про очищення органів влади вийшов у вересні, і, відповідно, цей закон передбачає, що ті люди, які є учасниками АТО, вони вважаються такими, що пройшли ту люстрацію», - сказав Варченко.

Він заявив, що Антонов відсторонений від виконання обов'язків керівника підрозділу. Рішення про його подальшу службу винесе суд.

До слова, раніше стало відомо, що командир роти спецназу підрозділу «Беркут» Євген Антонов, який став відомим після розгону силовиками активістів Майдану в ніч на 30 листопада 2013 року, досі працює на своїй посаді. Як виявилося, суд дозволив Антонову повернутися до роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
не пацик Показати IP 24 Жовтня 2015 01:37
А які претензіі ? людина чи чиновник в формі виконував наказ . А тепер по суті напевно один из всіх можновладців міністр Аваков зумів організувати силу із числа мілиціонерів і іх агенутри піти в бій проти ворога який напав . Так що не судіть і несудімі будети : А може хто згадае тих міліціонерів які загинули в час революціі гідності ?- подумайте. !
1941-45 Показати IP 24 Жовтня 2015 02:31
отакім чином назад все ЛАЙНО-вернеться і Яникі всі -побудуть в АТО і ти-ПРОЩЕННИЙ
Анонім до 1941-45 Показати IP 24 Жовтня 2015 17:08
лайно нікуди й не відходило,щоб повертатися
Шурик Показати IP 24 Жовтня 2015 08:24
В мене немає культурних слів ні про нього ні про цю владу!
Історик Показати IP 24 Жовтня 2015 09:38
Зважаючи як розвивваються події, буде ще третій Майдан. Тоді накази Терещуків будуть надаватись і новим поліцейським, які також будуть виконувати накази. Після того - нова люстрація. Все попереду. І подай Боже, щоб так не було.
впевнений Показати IP 24 Жовтня 2015 09:46
і це все називаю - с в о л о т а
Анонім до впевнений Показати IP 24 Жовтня 2015 15:00
Тоді рз'ясни мені, чому Шустер відмовився показувати на своїй передачі міліцейскі зйомки цого розгону. А не тому, що на ціх зйомках видно те, що розганяли бандитів, а не студентів?
не пацик Показати IP 24 Жовтня 2015 10:21
Я також невпевнений чи доберу літературних слів до було до Януковича і що стало при порошенку . тут на сторінці читав що людей в формі бійців Ато непустили в ресторан чи кафе -бо небуло дрескоду : Скажу Вам чесно що за роки совдепіі починаючи від курсанта і дальше в мене таких проблем небуло на всій СССР. повірте що це правда -навіть в державах співдружності варшавського договору чи в 2 годині ночі на плая -херон в кубі . капитан Колесников пишет нам письмо.-наберіть .
Занепокоєний :( Показати IP 24 Жовтня 2015 10:35
Порошенко = Ющенко ? Такі ж помилки які були допущені і тоді, дражняться хлопці з нами. Чекаємо приходу нового Яника!? І Фірташ вже досі долітає до України - вирішувати долу українців будуть. Які ж все-таки г..д.ни. Може вже хватить на той Майдан ходити, а то вже на якусь традицію перетворюється. Треба або щось кардинально - по типу Франції...., або вже й не рипатись.... Але на Майдан з палатками, гітарами, піанінами, банками з салом - це без мене точно.
Анонім до Занепокоєний :( Показати IP 24 Жовтня 2015 10:56
Я не понял твоего удивления по поводу "Порошенко = Ющенко". Ведь они в реальности - кумовья. А кумовьями становятся близкие по духу люди.
не пацик до Занепокоєний :( Показати IP 24 Жовтня 2015 11:05
Просто зрозумій що героізм наступае тоді коли керівництво робить помилки . тобто помиляеться в виборі в тактиці потім в стратегіі -хто стояв на сцені майдану перечисляти небуду. Але старшно коли це керівництово зрадники -незавжди но бувае у нас вже 24 роки . капітан Колесніков пішет нам письмо !
Анонім Показати IP 25 Жовтня 2015 08:42
Мало розганяли цих маргіналів. Яник - сволота, але таким чином влада не міняється.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus