USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Комунальників Луцька звільнять від податків?

28 Квітня 2014 18:05
Луцьке комунальне підприємство «Ласка» можуть звільнити від сплати податку.

Під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів сьогодні, 28-го квітня, депутати підтримали відповідний проект рішення, який мають затвердити на сесії міськради.

Директор КП «Ласка» Дана Новарчук запевняє, що це необхідний крок, аби її організація працювала належно, адже над ними нависли безглузді борги.

«Коли ми переоформляли землю із Луцького зоопарку, то на це затратилося трохи часу. За цей період «накапало» 11 тисяч гривень податків за землю, якою ми не користувалися. Тепер ця сума повисла над нами тягарем», - каже Дана Новарчук.

Вона каже, що звільнивши цього року від податку на землю КП «Ласка», вони зможуть погасити борги й наступного року працювати за старою схемою.

Хоча члени комісії й підтримали клопотання комунальників, однак висловлювали й недовіру до роботи. Зокрема, сумніви в ефективності роботи підприємства висловив депутат міськради Юрій Корольчук.

«Для таких підприємств, як ваше вигідно, аби на вулиці було море собак, щоб усі казали, що нам треба такі організації, адже по три рази можуть одну й ту ж собачку ловити й казати, що це різні тварини. Треба віддати це у руки бізнесу, й буде лад», - сказав Юрій Корольчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Дід Панас Показати IP 28 Квітня 2014 18:29
Чому це комунальне господарство? Якщо це благодійники то чому за гроші громади?
йося моргенштерн до Дід Панас Показати IP 29 Квітня 2014 10:29
Читайте уважно!!! Головне - ПРАЦЮВАТИ ПО СХЕМАХ!!!!!!!!!!! А Корольчук правильно сказав
цікаво Показати IP 28 Квітня 2014 20:12
як юрій Корольчук собі те все уявляє...скільки ділянок під забудову всяких там підприємств якими зараз успішно рулять всякі святаші за період свого довгого депутатства та директорства на їх філіях злила ця людина?треба було ті ділянки продати з аукціону..це гектари міської землі..якій місцевий святаш буде тих собак кормити..в них вже були проекти по їх "утилізації".за бюджетні кошти але вони виконавці откатні..людина холяна все життя прожила при любій владі тому що вміла наверх тєми скідати та організовувати всякого роду халяви маючи процент з них..а тут собаку з вікна лексуса побачила..дворову собаку і вирішила що можна її приговорити і ще грошей заробити ..креатівненько...по еуропейські.як там ваш патрон віддава нарешті 200 млн.евро французькому банку в україні .при януковичі вигравав суди що не повинен..мол давно було забулось..аіси хренові..
то до цікаво Показати IP 28 Квітня 2014 20:19
таріела васадзе боєц.з бюта.а так все теж..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus