USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Куди «перенесуть» барикади з-під Волинської ОДА

7 Березня 2014 14:02
Мішки з піском та шини, які слугували барикадами під приміщенням Волинської ОДА будуть використані для створення військово-патріотичного тренувального містечка. Про це повідомив голова громадської організації ветеранів-десантників «Ніхто крім нас» Андрій Зубков.

«Ці мішки ніхто не викинув. Там, де ми їх розклали, у парку, буде військово-патріотичне тренувальне містечко. А поруч буде парашутна вишка», - зазначив Зубков.

Ветеран-десантник довів до відома, що у їх організації є така школа військово-патріотичного виховання «Штурм», яка власне й проходитиме на цій базі.

Перші роботи з будівництва цієї тренувальної бази розпочнуться у понеділок, 10 березня. Зубков запевнив, що всі ці дії узгоджені з Луцькою міською радою. Більше того, мешканці району, зі слів активіста, дійшли згоди із ними і раді, що так званим закинутим «пустиром», нарешті хтось зайнявся.

Нагадаємо, що у соціальних мережах виклали фото мішків із піском та шин, що слугували барикадами біля Волинської ОДА, мовляв їх там викинули, як сміття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Дмитро Показати IP 7 Березня 2014 14:06
слава майдану )))
Всезнайко Показати IP 7 Березня 2014 14:09
Майдану - САЛА!!!
Анонім до Всезнайко Показати IP 7 Березня 2014 16:51
Сало уронили!
Анонім Показати IP 7 Березня 2014 18:34
Туристи будуть раді таке бачити. Ще треба вказівник із центру поставити.
Корінний лучанин Показати IP 7 Березня 2014 21:33
Оце КЛАС! І ЩОБ ШИНИ ТАМ СМЕРДІЛИ ТА КАНЦЕРОГЕНИ (бензотіазол та інш.) В ГРУНТ ТА В ПОВІТРЯ ВИДІЛЯЛИ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus