USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Люди, які збирають підписи за відкликання депутатів, не орієнтуються в ситуації», – Була

17 Липня 2017 12:02
Люди, які стоять в палатках за гроші «Континіуму», закликаючи ставити підписи за відкликання п’ятьох депутатів міськради, попри шалені кошти, витрачені на їхню підготовку, взагалі не орієнтуються, у тому, що відбувається в Луцькій мерії.

Про це заявив депутат Луцької міської ради Сергій Була на своїй сторінці у Фейсбуці.

Подаємо нижче його допис.

«Шановні друзі та жителі міста Луцька, справді давно не писав та не коментував ситуацію в Луцькій міській раді, навіть не говорив про те, як Ляшко (Олег Ляшко – нардеп, лідер Радикальної партії, - ред.) хотів продати мене Івахіву (Степан Івахів – нардеп, співвласник фінансово-олігархічної групи «Континіум», - ред.), але ситуація, яка склалась з відкликанням, переходить будь-які межі.

Нагадаємо, що члени обласного осередку БПП «Солідарність» ініціювали відкликання депутатів Луцької міської ради Олександра Козлюка, Євгенія Ткачука, Сергія Були, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука. Самі депутати стверджують, що для їх відкликання, відповідно до чинного законодавства, немає жодних підстав, а для сам процес відкликання є спробою БПП «Солідарність» та олігархічної групи «Континіум» захопити владу в місті, аби довести його до банкрутства.

Сьогоднішня наша поїздка з Костянтином Петрочуком по палаткам, де закликають голосувати за так зване відкликання, ще раз підтвердила, що на цю процедуру витрачають шалені гроші, а люди, які працюють в палатках, навіть не бачили постанови чи ухвали суду, по якій нас відкликають, не орієнтуються, за що можна відкликати депутата, але стверджують, що ми порушили закон і є відповідне рішення суду, хоча продемонструвати його не можуть, вказуючи, що воно в Артема Запотоцького (депутата міської ради від БПП, - ред.).

Змушені були викликати поліцію і зафіксувати факт наклепу та засвідчити осіб, які це роблять, з метою звернення до суду!

Артеме, звертаюсь до тебе, оскільки був переконаний, що ти принципова людина, я розумію, що лікування коштує дуже дорого, я розумію, що ти працюєш в «Континіумі», але твоє поранення – це наслідок голосування Івахіва за закони 16 січня.

Ми не віддамо «Континіуму» «Луцьктепло» та «Луцькводоканал»! Розкажи людям краще про фірму «Континіума» «Тепелен», яка хоче банкротства «Луцьктепло» і вже арештувала рахунки, внаслідок чого люди сиділи без гарячої води. Що ти відстоюєш? Чиї гроші? Я готовий зустрітись з тобою перед людьми, журналістами і подискутувати, доведу, хто насправді відстоює людей, а не інтереси «Континіума»!

А тепер, найголовніше, не зловживайте ім’ям людини, яку я дуже поважаю і йому багато чим завдячую. Кого ви називаєте командою Романюка? Назви хоч одну людину. Його команда була його сім’єю! Всі інші – пристосуванці! Ти це знаєш, як ніхто!».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Житель міста Показати IP 17 Липня 2017 13:58
Правильно,відкривайте трохи очі!!!
Іванка Показати IP 17 Липня 2017 14:37
"твоє поранення – це наслідок голосування Івахіва за закони 16 січня" - це влучно. А чому Івахів казав, що не голосував? Кому вірити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus