USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Лозинському загрожує довічна тюрма

25 Березня 2011 16:48
Дніпровський районний суд Києва звершив судове слідство у кримінальній справі за обвинуваченням екс-народного депутата Віктора Лозінського.

Як повідомляє ТСН , також завершено судове слідство стосовно прокурора Голованівського району Кіровоградської області Євгена Горбенка, начальника райвідділу міліції Михайла Ковальського та єгеря Голованівського лісництва Василя Перепелиці.

"Суд у справі Віктора Лозінського перейшов до судових дебатів, які відбудуться 28 березня о 14:00", - йдеться в повідомленні відомства.

Нагадаємо, Лозінського з подільниками звинувачують у вбивстві мешканця Кіровоградщини Валерія Олійника, яке сталося на території мисливських угідь депутата 16 червня 2009 року.

За даними ГПУ, вбивство було скоєно з особливою жорстокістю: вже пораненого з вогнепальної зброї селянина Лозінський добивав бампером машини.

Сам Лозінський свою провину заперечує. Він стверджує, що лише захищався. Правоохоронним органам він здався сам у березні 2010 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus