USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанам пропонують вільний обмін книг. ФОТО

6 Жовтня 2013 11:39
Поділитися прочитаними книгами з іншими, або безплатно взяти книгу, щоб приємно провести вечір та збагатити внутрішній світ, відтепер можна і в Луцьку.

Проект, що полягає в обміні книг, презентували представники Культурного об’єднання «100 Вт» 5 жовтня у Мистецькому клубі, що на вулиці Драгоманова, 1.




Суть проекту полягає в тому, щоб люди мали змогу читати, не витрачаючи кошти. Культурне об’єднання пропонує поділитися прочитаними книгами, які припадають вдома пилом чи не в кожного лучанина, з іншими. Будь-яке видання художньої літератури може принести кожен охочий, незалежно від жанру, тематики та мови книги.





Як розповіла Волинським Новинам організатор проекту Анна Єкименко, вже зібрали приблизно 100 томів різноманітної літератури, серед якої класика, сучасні твори вітчизняних авторів, книги українською, російською та білоруською. Книги розташували на двох стелажах у приміщенні Мистецького клубу.






На кожній із книг ставлять печатку, на якій вказано прізвище та ім’я людини, яка подарувала видання. Відтепер кожен охочий зможе взяти одну з цих книг, щоб почитати та згодом повернути. Тим, хто має видання, які не шкода відпустити у світ, пропонують звертатися до організаторів за телефоном 0954807588, на електронну скриньку [email protected] або у соцмережі.
ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬК ПРИЄДНАВСЯ ДО МІЖНАРОДНОГО РУХУ


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анна Показати IP 6 Жовтня 2013 19:51
Взагалі це буккроссинг.І реєструвати варто в мережі Інтернет. А якщо з обліком тоді чому не обєднати свої зусилля з бібліотеками?
Організатори до Анна Показати IP 7 Жовтня 2013 12:10
Обліку немає. Просто кожна книга - проштампована, щоб люди зали, що це книга з проекту, і, загугливши, могли зрозуміти з якого. До того ж там написане ім*я людини, яка пожертвувала книгу. ЦЕ НЕ БУККРОСІНГ!!! Тому що так довго і не всім зрозуміло. Реєструй книгу, потім знаходь той код, пиши відгуки і тд. А тут просто можна прийти і взяти книгу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus